PARTYINFO

 

BREAKDOWN - WESTERN ALLSTARS EDITION

Datum konání:
27.10.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Mind, Opponent Brothers, Jamal DJs, Tomy, Do It
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Čtvrté pokračování akce Breakdown v plzeňském Inspiralu
Drazí přátelé netradiční elektroniky, rádi bychom vás pozvali 27.10.2007 na čtvrté pokračování párty Breakdown - breakbeatový večírek klubu Inspiral vám totiž nabídne opět něco navíc… to nejlepší na poli „zlámaných beatů v houseovém rytmu“ tentokrát uslyšíte v podání regionálních dj špiček. Proč tam dále zajít, se dozvíte v článku…  
 
Proč by jste měli Breakdown – western allstars edition rozhodně navštívit ? Protože party Breakdown je netradiční večírek, který má provětrat zatuchlý vzduch plzeňské elektronické scény. Neservíruje podbízivý hudební trend, nýbrž intenzivní a vitální zážitek. Na naší akci vám představíme vždy to nej, co nabízí kvalitní hudební show – sexy groove, co rozhýbá tělo, pestré plochy, které uvolní vaši mysl a za gramci pak hlavně uvolněnou zábavu… Akce Breakdown prezentuje breakbeat – svěží, moderní styl, který dnes absorbuje vše od hiphopu, přes funk, ladný house, až po temný drum n bass či ragga vibezz.



Přesně v tomto duchu se ponese i čtvrté pokračování párty Breakdown - pozvali jsme vícero breaks djzz Plzeňska, aby si každý přišel na své a mohl vám předvést to „své pojetí“ breakbeatu. Temnější podobu zlámaných beatů vám tak naservíruje dvojka Opponent Brothers, svůj um předvede „napravený technař“ dj Mind, raritní mixy uslyšíte od kluků z Jamal Djs a těšit se můžete i na fígle dje Do Ita z Wenkowsound. Celý line up pak uzavírá rezident akce, dj Tomy z domažlických Noisy Pioneers.

Jak vidno, muziky bude dost, tak neváhejte a příjďte se s námi prostě jen dobře bavit…

Breakdown – western allstars edition startuje v Inspiralu 27.10.2007 od devíti hodin. Těšit se můžete na vychytaný zvuk a nuschool breakbeat nejaktuálnějšího ražení. A pokud náhodou přemýšlíte, jestli k nám zajít a neradi experimentujete… tak vězte, že vstup je zdarma!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016