PARTYINFO

 

APHRODISIA

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Bryan Cox (usa), Michal Poliak feat. Akea, Jerry, Zygy, Cuba6

2nd stage - Lily Pita (indonesia), Radan Mach, Michal Breeth, Holy, Duncan Grey, Carlos
Live:
Monoriders
 
 
Sobotní Aphrodisia v 7nebi
V sobotu 6. října se v klubu 7 Nebe odehraje velice zajímavý den plný natáčení, focení, hlasování, krásných modelek, profesionálních fotografů, kameramanů, vizážistů, djů a skvělé muziky a toho všeho se může zůčastnit uplně každý !!! Stačí se přihlásit do castingu na serveru www.inspirovanikrasou.cz a můžete se i vy stát součástí natáčení videoklipu k nové skladbě Michala Poliaka "Long time ago", které propůjčila svoje vokály uznávaná zpěvačka AkEa z projektu Monoriders ze Zlína.
 
Celý akce bude probíhat ve dvou etapách. Ta první stratuje již v 10 hod. dopoledne přímo v klubu castingem na obsazení rolí do videoklipu. Příhlásit se můžete na webových stránkách www.inspirovanikrasou.cz pošlete svoje fotografie a dostanete pozvání. Přítomni budou samozřejmě profesionální fotografové z modelingovýcha agentur a velice zkušený tým vizážistů Průbeh castingu bude monitorován kameramany, kteří i části těchto záběrů použijí na přípravu konečného materiálu k videokliopu.

Druhá etapa volně naváže večer hudebním programem, novou rezidentní nocí APHRODISIA Michala Poliaka a dje Holy, kde můžeme všichni společně oslavit příchod barevných podzimních měsíců. V 21 hod. začíná oficiální program pro veřejnost, kde se představí na dvou stagích velice pestrý line up okořeněný hosty ze zaoceánských zemí, kteří budou mít v České Republice premiéru !

Na hlavní funky tech-house stage se jakoheadliner přestaví světoznámý a velice respektovaný hudební producent, technicky dokonalý americký dj Bryan Cox - www.bryan-cox.com pocházející přímo z "Big Apple" města -> New Yorku. Jeho originální energií přetékající řezavé funky techhousové skladby balancující na hraně komerce a undergroundu nenechají zaručeně nikoho odpočívat, jeho hudba doslova rozstřílí parket na kousky a po jeho výkonu zůstanou na parketu jen kaluže potu a štěstí:-)

Na co se rozhodně můžeme těšit je spestření v podobě zpěvačky AkEa, která bude svým vokálem provázet jak live set uznávaného projektu Petra Kopčila Monorirerz, tak pilného a u nás i v zahraničí stoupajícího mladého producenta, energicky dynamitově výbušného dj Michala Poliaka  - www.michalpoliak.com, jehož sety jsou vždy pro návštěvníky výbušnou směsí pro lýtka a paže. Vrcholem bude představení skladby "long time ago", ke které se bude točit videoklip a který jste si sice již mohli v podání Michala slyšet, ale pod pracovním názvem FBA. Majitel agentury MOSP production dj Zygy nastoupí se svým promyšleným složením melodického setu po residentovi klubu Cuba 6 a ráno se můžete tešit na domácí legendu a spolutvůrce Apokalypsy dj Jerryho.

Na druhé trance-electro KAMIKAZE stage se můžete těšit na jemnou a nesmírně krásnou usměvavou djku Lily Pita až daleké exotické Indonésie, země tak nechvalně známou kvůli přírodním katastrofám.
Její vokálový a líbivý trancový set bude přímou úměrou barev a pestrosti podzimních barev, pokud vás ve vedlejší místnosti bude Michal Poliak příliš, nabrat síly z tónů květnaté hudby Pity bude jistě zapotřebí:-) Ze Slovenska přijede ukázat své umění a vytříbený cit pro hudbu vzrůstající hvězda a miláček slovenského publika dj Michal Breeth, který je známý také moderováním nejposlouchanejšího slovenského pořadu na rádiích vůbec - 4 elements na rádiu FM - www.radiofm.sk.

Kromě další brněnské legendy Radana Macha a dalších uznávaných residentů klubu Duncana Grey a Carlose se zde poprvé představí velice talentovaný dj Holy, jehož sety jsou vždy dokonalým trancovým zážitkem. V průběhu celé noci se na akci budou točit další záběry pro videoklip, každý návštevník se tudíž může objevit v televizi:-) Večerem budou doprovázet krásné hostesky a sexy slovenské tanečnice.

GENERÁLNÍM PARTNEREM CELÉ AKCE JE EFFECTIVE STIMUL DRINK KAMIKAZE.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016