PARTYINFO

 

X-TREME VIOLATION 3

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
K.Sandra, Jamal DJs, Skillz Brothaz, Lookshot, Sammuell Benx, Zip, sPy-Ro

2nd stage - Lulu Rulez, Crash, Lookshot, Doit, Tactical TBX Crew

3rd stage - The Opponent Bros, Mind, Lookshot, sPy-Ro
Popis:
start 20:00, vstup do 21:00 zdarma poté 99,90 czk, akce probíhá v klubu Inspiral i Neutral
 
 
Do čela X-Treme Violation se postaví dvě DJky a bratři z Plzně
Už se to nezadržitelně blíží. Za necelé dva týdny, a to v pátek 12.10. propukne v klubech Neutral + InSpiral v Plzni další díl šílenosti pod názvem X-Treme Violation. Tento, již třetí, díl akce pod taktovkou MD Production se odehraje nově rovnou na 3 stageích. Techno stage bude tradičně v klubu Neutral, drum'n'bass stage také tradičně v klubu InSpiral, a pro ty, kdož si budou kromě paření chtít také odpočinout, bude v InSpiral Café nachystána stage poslechová, kde budou DJs hrát hudbu nejrůznějších stylů. Na X-Treme Violation 3 přijalo pozvání celkem 18 DJs, rozhodně tedy bude na  co se těšit. Zábavu "potáhnou" dvě spanilé DJky s ještě spanilejším zvukem a tři "bratrské" dvojice z Plzeňska. To vše doplní ještě dalších deset DJs z blízkého, či vzdálenějšího okolí.
 
Zvuk techno stage v klubu Neutral se rozezní úderem osmé hodiny večerní. Úvodním setem vás rozehřeje rakovnický DJ sPy-Ro, který preferuje tech-house a lehčí techno sound. Tenhle týpek tu bude taky slavit svoje narozeniny, tak ho nezapomeňte pozvat na panáka. Po něm nastoupí další zástupce rakovnické techno miniscény – DJ Zip. Ani tenhle úderník nehraje v Plzni poprvé, leckdo možná jeho rázné techno zná. Další vystupující jsou trentokráte zástupci západočeské scény – DJs Mind a Drex, vystupující společně jako Skillz Brothaz. Tihle kluci mají desky snad každé odnože techna, takže je nejvyšší pravděpodobnost ukrutně zábavného setu. Něco málo po půlnoci obsadí území za mixpultem pražská DJane K.Sandra. Ve svých setech kombinuje styly od groovy techna až po tech-trance, a plzeňskému publiku také není neznámá – v Plzni již několikrát úspěšně vystupovala. Čekejte vskutku výborný taneční zážitek. Po K.Sandře nám zahrají další dva DJs, které jistě netřeba západočechům představovat – Jamal DJs alias Jacker vs. Malda. Mnohdy přirovnáváni k jinému slavnému britskému DJskému duu, mají své pevné místo na české techno scéně. Jamals za gramofony vystřídá DJ, který již také na západočeské elektronické scéně není nováčkem – DJ Lookshot. Zahraje směsici funky, progressive, tribal, groovy techna i s prvky trance, takže o zábavu bude postaráno. Devátým DJem na techno stagei bude oblíbený plzeňský technoshocker DJ Sammuell Benx, od kterého můžete čekat jak funky, tak i hardtechno.



Na drum'n'bassové stagei v klubu InSpiral se soundsystém rozezní o hodinu později, tedy ve 21:00. Vše odstartuje DJ Doit, člen známého seskupení Wenkow sound, a to svým breakbeatovým intro setem. Svou troškou do mlýna i na této stagei přispěje již zmiňovaný DJ Lookshot, od kterého můžete čekat zábavný drum'n'bassový set. Okolo půlnoci se i tady za mixpult postaví žena, zde to bude DJane Lulu Rulez, ze známé pardubické stáje U Merkura. Tato DJane pochází z muzikantské rodiny, a proto v jejím drum'n'bassovém setu uslyšíte nemálo samplů živých nástrojů. Čeká vás tedy vskutku originální zážitek. Dalším junglistou za gramofony bude jeden z nejoblíbenějších západočechů – DJ Crash. Jeho nadupaný jungle potěší každého dnb clubbera, a tak se těšte i na něj. Závěr noci obstará ambiciózní rakovnické seskupení Tactical TBX Crew. Čtveřice DJs ze středních Čech (Wlado, Tactic.Alyx, Stimpy a Johnny Pee) dokáže zahrát jak pohodový liquid funk či ragga jungle, tak i tvrdší techstep, nebo rozlámaný jungle. A je na co se těšit, obzvláště když aparaturu na tuto stage nám laskavě propůjčili kamarádi z Wenkow Sound, rozhodně se nebude hrát potichu!

Konečně, na třetí chilloutové stagei se představí 5 DJs, a tato stage bude stylově rozmanitá. Oslavenec DJ sPy-Ro odstartuje poslechovou stage ve 22 hodin, tedy o dvě hodiny později, než odstartuje techno pódium. Jeho stylem zde bude house. Následovat bude dvojice DJs, kteří jsou na západočeské scéně bezpochyby jedineční. Ve stopadesátiminutovém vystoupení se předvedou The Opponent Bros, a ukážou InSpiralu, co znamená slovo freestyle. Breaky, house, hardcore – to vše a mnohem víc budete moci slyšet v jejich podání. Za gramci je vystřídá "pro změnu" opět DJ Lookshot, který si tu "vystřihne" set, ve kterém zkombinuje tribal house, deep progressive či minimal. Zakončením pak bude jedna polovina Skillz Brothaz, DJ Mind, který zde předvede svou zlámanou podobu – breakbeat/electro set.

Tak, to byl vyčerpávající popis, co budete moci zažít v klubech InSpiral a Neutral za necelé dva týdny. Pro pořádek zopakuji: 3 stage, 18 DJs, start ve 20:00, do 21:00 vstup zdarma. Těšíme se na vás!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016