PARTYINFO

 

DOBREJK VEČER

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Vlad Sokolov (sokolov sounds, uk), KapSak (breakbeat.cz), 4tune Cookie (quark), Kenny (hennyman)

2nd stage - Babe LN (radio 1), Imotep (dvoika.troika), Shulc (e.c.)
Live:
Grove (break live act)
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
 
 
Vlad Sokolov headlinerem sobotní akce Dobrejk Večer
Hlavním hostem říjnového vydání breakbeatového mejdanu Dobrejk Večer v klubu Cross bude Vlad Sokolov. Zasvěcení ho mohou pamatovat jako člena legendární partičky Breakneck, která vydávala na labelu Rennieho Pilgrema TCR. Dnes už s vlastním labelem Sokolov Sounds hýbe zlomenou scénou v UK. Mixovaným CD Perestroika se v minulém roce dostal mezi breakovou elitu a objíždí celý svět.
 
Do klubu Cross zavítá se svým našláplým soundem, a jak sám přiznává, rovné a zlomené věci míchá zhruba stejným dílem. Za české barvy představí svůj live set producent Grove. Ten se jako jeden z mála u nás věnuje klasickému breakovému zvuku s mírným progressive nádechem. Nejviditelnější zářez má zatím skrze rádio Wave, kde úspěšně táhl se skladbou Warriors, kterou nazpívala Klára Nemravová. Navíc po výborných vystoupeních právě v Crossu a v Roxy leží na jeho bedrech relativně velké očekávání.

Pořádající bude zastupovat breaková symbióza KapSak, ve které jsou schováni už časem prověřená lomítka z breakbeat.cz. Začátek (a možná i závěr) noci obstará dvojice 4tune cookie, který je známý spíše jako VJ Quark z Astral D.Vision, a služebně poměrně mladý DJ Kenny, na kterého ale v Praze snadno narazíte. Spodní stage rozhýbe pražsko-moravská směska v rytmu dnb. Babe LN kterou asi není potřeba představovat, doplní ještě těšínská posila dvoiky.troiky DJ Imotep spolu se svým kámošem Shulcem
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016