PARTYINFO

 

MEDIUM RARE VOL.

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Blal (uk), Felon (uk), Rido, Wintermute, Ozone, Phakey
Info:
http://www.eastek.org
 
 
Eastek crew uvádí Medium Rare v klubu Bordo
Eastek crew pořádají akci v klubu Bordo! Jejich pozvání přijali dva zajímavý producenti a djs z UK, kteří potvrdili svoje kvality na open-airu Bassovertekk feat. Techstep. Rozhodně je na co se těšit!
 
Prvním je u nás už celkem známý a talentovaný producent Blal, který obohatil kufry djs jako je B-Kay, Dylan nebo Tech Itch a je třeba se zmínit i o jeho studiové spolupráci s lidmi jako Identity, Current Value
nebo ruský Megadrummer, ale třeba i s Wintermute. Pán vystupující pod jménem Felon na naši dnb scéně už také není nováčkem. Jeho vystoupení jsme mohli vidět na letošním kultovním festivalu Techstep open air pořádaný Eastek crew, kde jeho vystoupení opravdu dokázalo, že jde o velice zajímavý a pestrý drumandbass.

Nakonec i to, že vystupuje po boku jmen jako Calyx, Teebee, Spor a nebo jeho účast na legendární dnb noci Renegade Hardware mluví za vše. Ti, kteří se zajímají o světovou scénu, vědi, že na bitevním poli Renegade Hardware se neukazuje jen tak někdo. Tyto dva pány doplní český producent Rido (Defcom rec., drumandbass.cz) a za eastek crew Wintermute, Ozone a Phakey.

Více later a na www.eastek.org.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016