PARTYINFO

 

9. NAROZENINY BUKANÝRA

Datum konání:
13.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Wega & Kim Pixa aka Weki (beef rec.), Bo.dan (roxy/solstice), Tibi & Ondrej K (bukanyr.cz)
Live:
Le Kapr (www.lekapr.info)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Bukanýr oslaví tento víkend deváté narozeniny
Bukanýr oslaví již 9. let od svého vzniku. Je pravdou, že mnohým z vás se to asi nebude zdát pravděpodobné a je to pochopitelné, jelikož jako music bar funguje tento houseboat teprve pátým rokem. Přesto se zde každý podzim slaví datum otevření tohoto známého plavidla a oslava to bývá vždy velmi živelná.
 
Nejinak tomu bude na našich 9. narozeninách. Pojďme se tedy podívat co vás čeká. Nejprve na horním baru od 20:00 hod. proběhne živé vystoupení kapely s příhodným názvem Le Kapr. Nezbývá než dodat, že horní bar je dostatečně vytápěn a zima vám zde rozhodně nebude. Poté se hudební náplň večera přesune na spodní bar, kde se o zábavu postarají členové bukanýrského bookingu Bukanýr.cz.

A budou to djs Wega & Kim Pixa aka WeKi (electro), dj Tibi (progressive house), dj Ondrej K (deep & electro house). A samozřejmě nebude chybět dj Bo.dan (special morning set) a také zástupce breakbeatové scény Turtlesquad DJ. Jako host večera se na spodní palubě objeví dj Manio (house). Těšíme se na vás a nebojte se, vstupné je samozřejmě zdarma :)

www.bukanyr.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016