PARTYINFO

 

SPICY - SEXY NURSES EDITION!

Datum konání:
10.10.2007 - středa
Místo konání:
Praha - El Magico
DJs:
Champagne, Katie, Thomas Coastline, Dmit.ry,
Info:
http://www.spicyparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Říjnové vydání klubovky Spicy s podtitulem Sexy Nurses
Přichází další vydání klubovky Spicy s podtitulem Sexy Nurses edition alias Sestřičky v akci a již z pouhého pohledu na plakát je jasné, že to bude ještě větší masakr, než kdykoli předtím.
 
OD 20:00 to bude za mixpultem rozjíždět nová česká nadějná eletro krev původem z ruska dj dMIT.RY, který svojí nejauktuálnější pestrou směsicí nu-rave nedá nikomu šanci bezhybně sedět. Klub se mezitím pěkně zaplní těmi, kteří využijí volného vstupu do 21:00 hod a ve 21:30 převezme taktovku slibný český producent a dj Thomas Coastline, který se může pochlubit např. vystoupením s PAUL VAN DYKEM či ANDY MOOREM a několika vydanými skladbami na labelu GESCKOSOUND.

To už ale mezí vás naběhne naše performance komando zdravotních sestřiček a nebude již cesty zpět. Red Bull s vodkou vám bude stříkán přímo do pusy ať budete chtít, nebo nebudete, a děvčata již tak rozjetý mejdan budou rozhýbávat do maximálních vibrací. K tomu skvělá cena drinku v akci po celý večer HAVANA CLUB + COKE za 39kč! Od 23:00 již pak přijde společné vystoupení residentních djs Champagne & Katie, kteří převezmou nadvládu nad zbytkem večera.

Nebudou chybět soutěže a těšit se můžete na různá další překvapení. A aby toho nebylo málo, calý večer se mezi vámi bude pohybovat štáb televize STREAM.CZ a lovit ty nejodvážnější a nejrozpařenější z vás! Takže pište si: Mejdan se odehrává v klubu El Mágico na Jižním Městě v areálu vysokoškolských kolejí. Spojení Metrem C do stanice CHODOV, odtud do stanice VOLHA (cca 5 minut) busem 177 nebo 122.

Začátek: 20:00 a do 21:00 mají všichni vstup zdarma.

Asi jste si již všimly, že SPICY má mimo jiné novou tvář a webové stránky na adrese www.spicyparty.cz, kde také najdete více informací i o dalších připravovaných pokračováních. A pokud o nás slyšíte poprvé, tak určitě doražte, ať si můžete vychutnat jedinečnou atmosféru SPICY na vlastní kůži. Závěrem, máte-li kdokoli cokoli na srdci, neváhejte nám napsat do guestbooku na našich stránkách;-)

Těšíme se na vás - SPICY - SEXY NURSES edition! - 10.10.2007 - El Mágico.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016