PARTYINFO

 

NU ROMANTIX

Datum konání:
05.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
DMX Krew, Disko 69 & Headnoaks (de), Mike Trafik (psh)
Info:
http://www.meetfactory.cz
Popis:
start 21:00, vstup 90 czk
 
 
DMX Krew zahrají v Praze při otevření Meet Factory
Při příležitosti otevření projektu Meet Factory proběhne speciální elektro disco night s hlavní hvězdou DMX Krew z Londýna. DMX vydává své alba na labelu Rephlex Records patřící nikomu menšímu než Aphex Twinovi. Party vzniká ve spolupráci s německým multimediálním seskupením Blackred. Blackred kromě pomoci s bookingem DMX vysílají do Prahy svoje nejlepší DJs: Disko 69 a Headnoaks.
 
Těšit se můžete na směs electra, ghettotechu a bootybassu. Blackred stojí v Německu za celou řadou vyhledávaných klubových nocí a také za legendárním klubem Distillery v Lipsku, což je nejstarší elektro klub na území bývalého východního Německa. Party s Blackred není nikde „pouze“ o muzice, ale je to kompletní multimediální záležitost. Do Prahy přijíždějí s předstihem připravit projekce pro páteční noc. Na akci se důkladně připravuje i DMX KREW, který programuje svůj speciální set ve stylu ranného elektro-popu. Jako překvapující se může zdát volba warm up DJe Mike Trafika (PSH). Trafik bude ve svém setu hledat analogie mezi new school hip-hopem a starým synth zvukem 80tých let. Tohle vše zažijete na večeru nazvaném NU ROMANTIX.

V dalším patře Meet Factory máte šanci prožít audiovizuální performance v propojení ANTENA group s představením Easy tOlk a dále improvizace seskupení TOW známé svými experimenty se synchronizací laseru, zvuku a pohybu.

Akce začíná ve 21:00 a vstupné je pouhých 90,- Kč. Kromě hudební produkce odstartuje o hodinu dříve také projekce dvou kultovních filmů - THX 1138 a Tron. Vstupenky budou k dostání pouze na místě. Přijďte v pátek na kvalitní line-up a zkontrolovat nový prostor, který může zásadně provětrat klubovou scénu v Praze.

Projekt Meet Factory startuje začátkem října celotýdenním openingem. Postupně ožívají všechny 3 patra objektu v celé své síle a rozloze 5.000 m2. NU ROMANTIX NIGHT se odehraje ve velkém multifunkčním sále s kapacitou až tisíc osob. Více o Meet Factory se dozvíte na www.meetfactory.cz

adresa:
MEET FACTORY
Ke sklárně 15, Praha 5

www.blackred.de

www.biggboss.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016