PARTYINFO

 

BIGG BOSS TAKE OVER NIGHT

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Double J, Brainy Thug
Live:
WWW, SuperCrooo, Berezin (křest nového LP)
Info:
http://www.biggboss.cz
Popis:
start 20:00, vstup 90 czk
 
 
Berezin pokřtí svoje CD P13!
Pražsko-ruský raper Deni B a.k.a. Berezin posílá na labelu Bigg Boss do světa svoje sólo P13. Berezin není v Čechách rozhodně neznámé jméno. Znát ho můžete z tracků od P-13 na legendární kompilaci East Side Unia vol.3 a kolabo s PSH na Orionově Teritoriu. P-13 mají za sebou i spolupráce se slovenskou scénou a jmény jako Kontrafakt, Čistychov a Drvivá menšina.
 
Berezinova sólovka obsahuje 14 tracků včetně intra a outra. O produkci beatů se postarali DJ Mike Trafik, Bobidzimer (DE), Risto a Lukáš Skunkwalker (DIXXX), ABE (H16/SK), Mr. AL (DE), Mixam (DE) a Piero (PL). Deska se nahrávala a mixovala v Ristově studiu Subworx, dále ve studiu Tomáše Sochůrka Jižák a také ve Star Works studiu DJ Trafika. Z hostů se na desce objevují Čistychov (SK), LA4, Boski (PL), Piero (PL), Sokol (PL), SuperCrooo. O cover CD se postaral Key.

Křest CD Berezin P-13 proběhne již tuto sobotu 6. října v rámci Bigg Boss Take Over Night v nově otevřeném prostoru továrního komplexu Meet Factory. Kromě Berezina vystoupí ještě SuperCrooo, WWW a DJs Double J a Brainy Thug.

Akce startuje ve 20:00 a vstupné je 90,– Kč. Vstupenky budou k dostání pouze na místě.
 
Bigg Boss Take Over Night v Meet Factory

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016