PARTYINFO

 

BIGG BOSS TAKE OVER NIGHT

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Double J, Brainy Thug
Live:
WWW, SuperCrooo, Berezin (křest nového LP)
Info:
http://www.biggboss.cz
Popis:
start 20:00, vstup 90 czk
 
 
Berezin pokřtí svoje CD P13!
Bigg Boss Take Over Night v Meet Factory
Od poslední Bigg Boss akce už uplynulo pár týdnů, takže nadešel čas pro další Bigg mejdan v Boss režii. "Bigg Boss Take Over Night" proběhne v sobotu 6.10.2007 ve zcela nových prostorech, které donedávna slyšeli spíše kvílení soustruhů než dunění rapu. Jde o prostory rozsáhlého industriálního objektu Meet Factory na Smíchově.
 
Možná vám zní název povědomě a vzpomínáte si na křest graffiti sketchbooku 2666: Praha Odyssey. Ten proběhl v listopadu minulého roku v části tohoto objektu (nynější galerii). Teď se ale projekt Meet Factory spouští v celém rozsahu a startuje začátkem října celotýdenním openingem. Postupně ožívají všechny 3 patra objektu v celé své síle a rozloze 5.000 m2. Akce Bigg Boss Take Over se odehraje ve velkém multifunkčním sále s kapacitou až tisíc osob.



V rámci týdenního maratónu hudby, divadla a filmů přebírá Bigg Boss kontrolu nad sobotní nocí. Během tohoto večera se na pódiu vystřídají WWW, SuperCrooo a u nás dobře známý ruský raper Berezin z kapely P13. O party se postarají DJs Double J a Brainy Thug.

WWW od vydání úspěšného debutu čím dál více koncertují během léta byli častými hosty letních festivalů. Velký úspěch slavili zejména na Slovensku, ale i na celé řadě domácích festivalů. Teď máte možnost je vidět po delší době opět v Praze při klubovém vystoupení. Pokračovat budou SuperCrooo a důležitá část večera bude patřit křtu nové desky P13 od Berezina. Podrobnosti k této desce čekejte každou chvílí.

Akce startuje ve 20:00 a vstupné je 90,– Kč. Kromě hudební produkce odstartuje ve 20:00 také projekce dvou kultovních filmů – Donnie Darko, Braindead. Vstupenky budou k dostání pouze na místě. Přijď v sobotu 6.10. zkontrolovat nový prostor, který pravděpodobně provětrá zatuchlou klubovou scénu v Praze a užít si pořádný mejdan.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016