PARTYINFO

 

SENSATION NIGHT - NEXT LEVEL

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Resinity (diverted/r&r music, uk), Neuro aka Mike Nemi (imagination), Dave Fish, Re-Minder
Popis:
vstup 70 czk
 
 
Druhé vydání Sensation Night - Next level v klubu Perpetuum
 
 
Dne 16.11. startuje druhé pokračování vynikající Trance párty s názvem Sensation Night - Next level. Zde se po velkém úspěchu objeví znovu dj Resinity z Anglie. Tato vycházející producentská hvězda má už za sebou několik známých hitovek, které si samozřejmě můžete poslechnout na jeho webových stránkách www.myspace.com/resinitalmusic. Residentem večera je Neuro aka Mike Nemi, jenž se úplně poprvé představí se svou vlastní produkcí v Live actu dlouhém zhruba 30 min., ten bude obsahovat tracky jako je Sensation Night, Music in my soul, Sonic Rush a Divination.

Tyto skladby by měli už co nejdříve vyjít pod jeho vlastním projektem Imagination. Dále následuje klasický dj set napumpovaný energií a tvrdými beaty. Sestavu podpoří v exkluzivním setu také známá česká djská a producenská ikona Dave Fish, který si pro vás připraví pořádně vyladěný progressive, electro, techno set plný změn. Taktéž uslyšíte melodie v podání Dje Re-mindera, mj. protagonisty párty Trancextasy v klubu Perpetuum. Celý večer bude doprovázet největší světelná show, jež k Sensation Night samozřejmě patří !!!

www.idj.cz/mikenemi
www.dj-neuro.com (coming soon!!)
www.djre-minder.com
www.myspace.com/resinitalmusic


Dj Neuro aka Mike Nemi

Dj Neuro aka Mike Nemi z České republiky vlastním jménem Michal Neruda pocházející z Brna. Djingu se věnuje od roku 1998, kdy začal hrát v klubech z CD playerů muziku jako je Prodigy, Apollo 440, Chemical Brothers, Underworld, Paul van Dyk... Po víc jak roce si kupuje první gramofony a začíná hrát pumping, funky a hard techno od producetů jako jsou Ben Sims, Adam Bayer, Filterheadz, Jeff Mills, Oliver Ho, James Ruskin, Umek, Olga+Josef. Od roku 2003 se začíná objevovat v Neurových setech první známky trance muziky v podání Paul van Dyka , Signum, Binary Finary, Fragma, Maura Picotta..V roce 2004 odlétá na Nový Zéland, kde začíná hrát po Auckladských klubech např. The Met, Ibiza bar, Cube, Foci hlavně tranceovou muziku a také se plně věnuje vlastní produkci. Po dvou letech se vrací zpět do Čech a tady rozjíždí rezidentní noc v Brněnském klubu Perpetuum pod názvem Techmagik night. Nyní pracuje na dokončení čtyřech tech-tranceových singlech, které by měli vyjít v brzkém čase v Anglii. Pořádá vlastní progressive, trance a tech-traceové klubové noci jako Sensation Night v klubu Perpetuum.

Slyšet hrát jste ho mohli se jmény Oliver Lieb, Ben Sims, Indigo Kennedy, Toky... Podání jeho setů balancuje na hranicích mezi tech trancem, trancem, progressivním electrem, ve velice inteligentní kombinaci desek. Mezi jeho dnešní nejoblíbenější producenty patří Filterheadz, Ferry Corsten, Mark Normen, Ron van Den Beuken, Tiesto, Mr.Sam, Daniel Kandi, Paul van Dyk... Z labelů je to Black hole, Magic Music, Tsunami, In trance we trust, Vandit...atd.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016