PARTYINFO

 

50 CENT

Datum konání:
21.11.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tuco, Nironic
Live:
50 Cent (usa), Tony Yayo, Lloyd Banks, DJ Whoo Kid, Moja Reč, Czek Beatbox Allstars (Jaro Cossiga, Fany@Nasty, jonyTypek, Ivanhoe)
Info:
http://www.wtfcz.cz
Popis:
vstup 790 czk
 
 
t-music přináší premiérový koncert 50 Centa v Čechách Kdo z G-Unit doprovodí 50 Centa do Prahy? Kdo bude předskakovat na koncertě 50 Centa?
t-music přínáší koncert 50 Centa v Praze
Sen mnoha příznivců hip-hopové scény se stal skutečností! Zapiš si do diáře důležité datum 21.11., kdy ti t-music přinese nemilosrdnou show amerického rapera 50 Centa, který přijíždí společně se svojí crew zbořit pražskou T-Mobile arénu!
 
Curtis James Jackson, známý pod pseudonymem 50 Cent zahajuje své evropské turné, ve kterém zavítá poprvé v kariéře do České Republiky a u takové výjimečné události prostě nesmíš chybět! Na koncertě zrekapituluje 50 Cent svou dosavadní hudební kariéru a nebudou chybět ani songy z jeho aktuálního alba Curtis, na kterém pracoval dva roky a přizval si takové hosty jakými jsou například Akon, Mary J. Blige, Eminem, Nicole S. a další. Novinkový singl „AYO Technology“, kde s 50 Centem zpívá Justin Timberlake se stal nejrychleji nasazovaným singlem v historii amerických rádii a boduje i v České Republice. Album je k dostání za pouhých 249,-

Černošský gangsta raper, který se proslavil alby „Get Rich or Die Tryin“ a „The Massacre“ celosvětově prodal přes 22 milionů alb, čímž se řadí mezi nejúspěšnější a nejbohatší rapery všech dob. Prosadil se i se svou crew G-Unit a to jak albem, tak založením oděvní značky, labelu a dalším byznysem pod značkou G-Unit.
 
Vstupenky k dostání v sítích Ticket Pro www.ticketpro.cz a Ticketportal www.ticketportal.cz. od 790,-. Koncert pořádá agentura WTF Entartainment. Více informací naleznete na www.wtfcz.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016