PARTYINFO

 

50 CENT

Datum konání:
21.11.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tuco, Nironic
Live:
50 Cent (usa), Tony Yayo, Lloyd Banks, DJ Whoo Kid, Moja Reč, Czek Beatbox Allstars (Jaro Cossiga, Fany@Nasty, jonyTypek, Ivanhoe)
Info:
http://www.wtfcz.cz
Popis:
vstup 790 czk
 
 
t-music přináší premiérový koncert 50 Centa v Čechách
t-music má po letní porci hip hopu pro všechny fanoušky další dárek v podobě premiérového koncertu newyorského rappera 50 Centa v Čechách! Po klubové tour PSH, červencovém koncertu Snoop Dogga v Praze, Mystic Sk8 Cupu, srpnové premiéře t-music Hip Hop Jamu a 6. ročníku Hip Hop Kempu v Hradci se mohou příznivci těšit na vystoupení další z ikon rapu.
 
50 Cent - v tuto chvíli komerčně nejúspěšnější rapper současnosti, člen G-Unit crew, majitel G-Unit Records a stejnojmenné oděvní značky vystoupí ve středu 21. listopadu od 20:00 v pražské T-Mobile Aréně. Koncert je součástí jeho evropského turné k aktuálně vydané desce s názvem „Curtis“. Předskokany budou Moja Reč (SK), Nironic ft. DJ Wich (USA/CZ) a DJ Tuco (UK). Lístky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro.

32letý 50 Cent, vlastním jménem Curtis James Jackson, se tak premiérově představí českému publiku se svým repertoárem z alb Curtis (2007), The Massacre (2005) a Get Rich Or Die Tryi´n (2003). Bezpochyby zazní na živo hity typu In Da Club, Outta Control, Disco Inferno nebo nejnovější Ayo Technology s beatem od Timbalanda, na kterém Fiddymu hostuje Justine Timberlake.

t-music navíc všem fanouškům 50 Centa přináší exkluzivní soutěž o 50 lístků na tento jedinečný koncert. Jedná se o luxusní lístky do vyhrazeného prostoru přímo u podia, které jsou jinak již dávno vyprodány. Soutěž proběhne na www.t-music.cz – sekce Soutěže od 7. do 14. listopadu 2007.

Nové 50 Centovo nové album „Curtis“ je k dostání na www.t-music.cz/50Cent za příznivých 299 Kč. Album obsahuje 16 tracků + intro a 50 Centovi na jeho v pořadí již třetím albu hostují hvězdy typu Eminem, Dr. Dre, Justin Timberlake, Tony Yayo, Young Buck, Mary J. Blige nebo Nicole Scherzinger.   

A aby těch příjemných zpráv nebylo málo, nyní mají navíc všichni zákazníci T-Mobile možnost bezplatného odběru SMS a MMS zpráv přes speciální t-music SMS a MMS kanál. Objednání pravidelného zasílání novinek s informacemi o koncertech, nových CD, reportážích atd. je jednoduché, stačí odeslat objednávací SMS ve tvaru +TMUSIC (pro SMS zprávy) nebo +MMSTMUSIC (pro MMS zprávy) na číslo 4616. Horké novinky prostřednictvím SMS jsou zasílány dvakrát týdně, MMS informace jednou za týden.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, jejichž nedílnou součástí každého dne je hudba. t-music, to je nejnavštěvovanější hudební portál, televizní a rádiová hitparáda, největší internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY, prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty předních českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a akce, začínající zpěváky, skupiny a amatérské umělce.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. Od svého založení klade důraz na kvalitu nabízených služeb a vynikající péči o své zákazníky. K 30. červnu 2007 společnost obsluhovala 5,14 milionu zákazníků. T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz a zároveň je oprávněn provozovat síť UMTS. Tuto technologii třetí generace spustil jako první v České republice dne 19. října 2005 pod názvem Internet 4G. T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny T-Mobile International. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.
 
Kdo z G-Unit doprovodí 50 Centa do Prahy? Kdo bude předskakovat na koncertě 50 Centa? t-music přínáší koncert 50 Centa v Praze
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016