PARTYINFO

 

HEARTBEATS - BIG EDITION

Datum konání:
20.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Polariot Crew (at), Dmit.ry, Damian
Info:
http://www.myspace.com...
pragueheartbeats@gmail.com
Popis:
start 22:00, vstup 80 czk
 
 
Klubovka Heartbeats se stěhuje do většího
A to už 20. října do klubu Bordo. I když pravděpodobně si říkáte „HEARTBEATS??? O tom jsme nikdy neslyšel.“. To je ovšem dosti možné. I přesto, že tato party se po Praze pohybuje zhruba dva roky, před běžným klubovým publikem se spíše schovávalo. Většinou vše probíhalo na parketech míst jako Parukářka, NEBE, ZERO bar, M1 music bar či Vertigo. A také se většinou party konala během pracovního týdne. Tomu všemu bude nyní konec. Elektro se vrací na vrchol a =DAMIAN= s dMIT.RYem se rozhodli „jít s kůži na trh“.
 
Jak bylo řečeno v úvodu, HEARTBEATS už běží přes dva roky, vystupovalo zde spousta zajímavých jmen, jako například jeden z nejúspěšnějších hostů DJ MATT MODNY z rakouské Vídně, který pořádá svou vlastní nu rave party MYYY BITCH CLUB, nebo čeští Sunflower Karavan. Party jako taková měla i tu čest hostovat několikrát v zahraničí. Tato noc byla po většinu doby spíše orientovaná na indie a rock, ale jak postupně její pořadatel a hlavní mozek Damian nalézal svou oblibu v nové elektro vlně, tak si k sobě přidal naprostého nováčka na scéně dMIT.RYho a od té doby se jede ve striktně tanečním elektro/rave/rock/pate-přes-devate soundu. Mezi hlavní zbraně obou residentů bezesporu patří jejich výběr skladeb od zcela nových neobjevených producentů (jejichž hvězda ovšem pomalu, ale jistě stoupá) až po ty nejlepší trháky posledních dnů. A labely jako Ed Banger, KITSUNE, nebo třeba Modula jsou jim svaté.

No ale teď už k blížícímu se prvnímu dílu. Opět opakuji – sobota 20. října, klub BORDO (Vinohradská 40, Praha 1), residenti =DAMIAN= a dMIT.RY, připravte se na ten pravý rave. Pomoct jim přijedou kolegové (jak jinak) z Vídně. Parta kolem noci POLARIOT, neboli Christoph Prenner, Karin Sommer, Straker a Ylvi také pořádají mejdany po celé Vídni. Mezi jejich poslední počiny patřila BOYS NOIZE Release Party, právě s dMIT.RYem, nebo předminule speciální host z Itálie The Bloody Beetroots (obrovský talent, který to rád velmi tvrdě). Na své další večery chystají další nadcházející hvězdy – Crookers a Audioporno. Kromě své hudby si přivezou i vlastní projekce, aby umocnili váš prožitek z jejich hudební koláže. Další věcí která určitě udělá mnohým radost je, že (pokud to ještě nevíte) v BORDO je fakt levný pití. Takže ať už se chcete extra ulítle vyfiknout na noc, nebo se alko/kulturně ztřískat, či si zajít poslechnout žhavé electro, HEARTBEATS bude muset být vaše pravá volba.

Co se budoucnosti týče, tak ta je ještě daleko. Ovšem v jednání již jsou další velmi zajímavá jména a další vychytávky, které se ovšem budou odvíjet od míry vaší podpory ;) Takže si utíkejte pořídit nějaký crazy líčidla, lightsticky a další blejskátka a udělátka a uvidíme se na hřišti. Teda na parketu.

www.myspace.com/pragueheartbeats

www.myspace.com/manofthecrowd
www.myspace.com/dmitrij
www.myspace.com/polariotclub
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016