PARTYINFO

 

RAP STORY NAD SÁZAVOU

Datum konání:
20.10.2007 - sobota
Místo konání:
Hamry nad Sázavou - KD
DJs:
J Kid, Mystic Mike, Kalif, Flux, Saigoon Optic
Live:
Kontrafakt (sk), Pio Squad, Mystic Rules
Info:
http://www.rapstory.unas.cz
abnormalcrew@email.cz
Popis:
start 18:00, vstup 140/160/200 czk
 
 
Rap Story IV nad Sázavou
V Hamrech nad Sázavou nedaleko Žďáru nad Sázavou vypukne 20. října již čtvrtý díl projektu RapStory. Jedná se  bezesporu o největší a nejkvalitnější hudební akci na Vysočině, v níž jde zásadně o hudební styl rap.
 
Na Rap Story uvidíte energickou show žijící legendy československého rapu, kapely Kontrafakt. Těšte se radikální rap Rytmuse a Ega prošpikovaný Aneškovými skreči a jugglingami. Zazní pecky ze zlatého alba Era, z platinové sólovky Rytmuse Bengoro a  pecky z nového s netrpělivostí očekávaného alba KF, které vyjde koncem října. Pio squad jenovitě Eurodel, Efko, De Puta Madre a Dj J Kid již po čtvrté na RapStory. Album Punk is dead vymrštilo Pio navrchol české rapové scény, vyhráli Anděla, točí klipy, bodují v hitparádách, na velkých festivalech hrají v hlavním čase. Atmosféra koncertů Pio squad na Rapstory je vždy našlápnutá, na Vysočině jsou doma a mají tu své skalní příznivce. Ještě letos plánují vydat novou desku, takže budou nový tracky. Barvy Žďáru nad Sázavou budou tradičně hájit rezidenti RapStory, neustále se zlepšující Mystic Rules, mají spoustu nového materiálu a chystají se vydat demo. Za gramofony se vystřídají a především k tanci budou hrát Djs: J Kid, Mystic Mike, Kalif, Flux a Saigoon Optic.

Tímto dílem Rapstory se promotéři rozhodli také zprovoznit informační webové stránky www.rapstory.unas.cz na které se krom detailních informací o tom jak se do Hamrů dostat dozvíme také to že vstupy se dělí na 3 vlny, ta první je určitě nejzajímavější, jelikož za vstup na tento mejdan v předprodeji zaplatíš pouze 140 Kč, ale ani na místě to není  o moc víc pokud přijedeš do 20:00 tak  za 160 Kč  se  můžeš pohodlně zabydlet, zahrát si gratis fotbálek a nebo ochutnat grilovaného čuníka či jiné pochutiny na  dvou barech. Nestihneš li to do 20:00 tak nevěš hlavu, sice zaplatíš již 200 Kč, ale zase přijdeš do toho nejlepšího co ti může RapStory nabídnout. 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016