PARTYINFO

 

V.I.P. MIX PARTY

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Louis & Guga, Roman K, Mitcheek, Martin Pago, Duncan Grey

2nd stage - Majky
Popis:
vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
VIP mix party v 7nebi
Tento pátek 12.10. se v klubu 7. Nebe v Brně uskuteční nová párty určená nejenom pro VIP hosty nazvaná VIP mix párty. Na první stage se budeme věnovat hudebním stylům Happy House, Tech House, Progressive a Electro.
 
Jako hedlineři zahrají Vám všem dobře známí pánové Louis and Guga, známí též jako Louis Elio a Tommi Riu, kteří zahrají jako obvykle něco ze soudku označeného nápisem electro. Dále se Vám ze stejného soudku zahraje rovněž Martin Pago, který v poslední době stoupá velmi rychle a nezadržitelně do hvězdného nebe. Líbivé melodie Happy House zahraje hned několik DJs, hlavně pak jeden z nových residentů klubu 7. Nebe – Duncan Grey, dále pak Roman K a Mitcheek. Na druhé stage, která je pojmenovaná VIP stage zahraje Majky se svými hosty, specielně na Vaše přání.

Za vstup pouhých 50 Kč na Vás čeká spousta zábavy. Nezapomeňte také, že všechny dívky mají vstup do 23. hodiny zcela zdarma a že na Vás v klubu čeká speciální světelná a laserová dekorace a velmi krásné go-go dancers. Přijďte tedy tento pátek do klubu 7. Nebe v Brně na Jánské ulici.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016