PARTYINFO

 

QUEENS HIP-HOP MASSAGE

Datum konání:
25.10.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Lowa, Burchak
Live:
Afu-Ra (usa)
 
 
Afu-Ra vystoupí v rámci evropského turné na Moravě
V rámci svého evropského turné zavítá legendární Afu-Ra ze stáje hvězdných Gang Starr Foundation opět na Moravu, konkrétně 25.10. do brněnského klubu 7 nebe, 26. 10. do frýdecko-místeckého klubu Stoun a také hranického klubu Beseda a 27.10. do trenčínského klubu Piano!!!
 
Afu-Ra – vlastním jménem Aaron Phillip původem z jihu Spojených států (z Alabamy), se v době svých studií na střední škole v New Yorku, kde mimochodem chodil do třídy se Steelem z Cocoa Brovaz, seznamuje také s dalším (dnes už) fejmovým rapperem Jeru The Damaja a díky spolupráci s touto osobou postupně získává zkušenosti k natočení vlastního alba. Afu-Ra není další MC, který by zapadal do průměru. Tento inteligentní člověk je zároveň vášnivým čtenářem a držitelem černého pásku v TaeKwonDo. Své umělecké jméno Afu (tělo) a Ra (životní síla) převzal z Egyptské knihy smrti.
Jeho debutový singl Whirlwind Thru Cities, který vyšel v roce 1998, dosáhl top 20 ve významných hitparádách Billboard a Hot Rap Singels.



V roce 2000 pak vyšlo skvělé debutové album Body Of The Life Force. Jméno Afu-Ra získává na věhlasu , a tak může v roce 2002 vydat své druhé album Life Force Radio, posílené o účast hvězdných jmen jako Guru z GangStarr, Big Daddy Kane nebo RZA z Wu-Tang Clanu. Další, se kterými spolupracoval, byli například Ky-Mani Marley, DJ Premier, Masta Killa, Gentleman, Big Daddy Kane nebo GZA. Aktuální album z roku 2006 nese název State of The Arts.

Afu-Rovi se úspěšně daří prolínat do hip-hopu jiné hudební styly. Všichni návštěvníci se mohou těšit na exkluzivní večery (25.10. - 7 nebe - Brno, 26.10. Beseda - Hranice na Moravě, 26. 10. Stoun -  Frýdek-Místek, 27.10. Piáno - Trečnčín) doslova nabité hip-hopovou kulturou.

Na turné s Afu-rou se také představí  3F, Sektor III, Hipnotic, Porota a Gabriel Money, turné se za gramofony vystřídají DJ Lowa, Burchak, Kika, Česki, Fudja, Sid a Mike Trafik.

Bližší informace o předprodeji a akci se dozvíte na www.stoun.cz

Datum akce: 25. října 2007
Místo konání akce: Brno, 7 nebe
Cena: neznáma

Datum akce: 26. října 2007
Místo konání akce: Frýdek - Místek, Stoun
Cena: 150,- předprodej

Datum akce: 26. října 2007
Místo konání akce: Hranice na Moravě, Beseda
Cena: 150,- předprodej

Datum akce: 27. října 2007
Místo konání akce: Trenčín, Piáno
Cena: neznáma
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016