PARTYINFO

 

O2 STRAHOV OPEN AIR

Datum konání:
10.10.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Strahovské Koleje
DJs:
Klub 001 - Brada, Saku, Fráňa

Klub 007 - LakesideX, Tear, Bullerbyne
Live:
Peha, Warren Suicide, Jiří Schmitzer, Anna K, Skyline, Airfare, Mandrage
Popis:
vstup zdarma
 
 
O2 Strahov Open Air se uskuteční již zítra
Radio Akropolis, jeden z klubů Studentské unie ČVUT, je už podesáté pořadatelem festivalu Strahov Open Air, který se také letos uskuteční v areálu kolejí Strahov a to symbolicky ve středu 10.10. A na koho se tedy tentokrát můžete těšit? Hrát vám budou Peha, Warren Suicide, Anna K, Skyline, Airfare a Mandrage, přičemž původně avizovaného Xaviera Baumaxu nahradí kvůli zraněným rukám stejně skvělý Jiří Schmitzer. Zajímavý program nabízí rovněž Klub 001 a Klub 007 a vše vypukne již ve 14:00!
 
Již ve středu 10.10. 2007 se v areálu kolejí Strahov podesáté uskuteční tradiční hudební festival Strahov Open Air. Festival si za dobu své existence vydobyl na pražské scéně dobré jméno, což mimo jiné dokazuje fakt, že generálním a titulárním partnerem letošního ročníku se stala společnost Telefónica O2 Czech Republic. Jasno až polojasno s příjemnými teplotami babího léta slibuje předpověď počasí na festivalový den, kterým vyvrcholí neformální oslavy zahájení akademického v režii studentů ČVUT.



Šmouhou se zatím jeví jen jediná skutečnost, a to neúčast avizovaného Xaviera Baumaxi, který nedoléčil zanícené šlachy své ruky. Místo něho ovšem ve stejný čas předstoupí před publikum neméně svérázný písničkář – Jiří Schmitzer! V programu můžeme ještě vypíchnout vystoupení německé elektro-punkové trojice Warren Suicide, která svým živelným přístupem k věci dokázala nejednou přesvědčit české publikum, že se jedná o mimořádnou formaci, jejíž výkon na pódiu stoupá o dalších sto procent vzhůru.

Kromě hlavní stage s taháky jako je Peha, Skyline, Anna K a další je připraven i alternativnější hudební program klubech 001 a 007. A to vše znovu se vstupem zdarma. V „Sedmičce“ si přijdou na své milovníci Lakeside X, Tear či znovuvzkříšených Bullerbyne, na „Jedničku“ pak ovládnou DJ’s Radia AKROPOLIS – breakbeatová dvojice Saku a Brada a dubstepový Fráňa.

Bohatý doprovodný program má letos podobu  sportovních soutěží ve fotbale, volejbale, nohejbale, streetballu a množství adrenalinových atrakcí. Připravena je také řada soutěží o věcné ceny. Festival začíná již od brzkých odpoledních hodin (14:00) a konec na venkovní ploše je naplánován na jedenáctou hodinu večerní. Z festivalu poté přinese reportáž Stream TV.

Akce probíhá za každého počasí!
Vstupné je zdarma!

Hudební program:
Hlavní scéna: Peha, Warren Suicide, Jiří Schmitzer, Anna K, Skyline, Airfare a Mandrage
Klub 001: DJ Brada, DJ Saku, DJ Fráňa
Klub 007: LakesideX, Tear, Bullerbyne
Sportovní program: Turnaje ve fotbale, volejbale nohejbale a streetballu. Registrace probíhá přes webové stránky festivalu.
Soutěže: Soutěže o věcné ceny budou probíhat nejen na hlavním pódiu, ale i v okolním areálu

Pořadatelem O2 Strahov Open Air je klub Studentské unie ČVUT – Radio AKROPOLIS (www.radioakropolis.cz).

Partneři:
Generální partner: Telefónica O2 Czech Republic
Hlavní partneři: Orco property group, Czech Computer,, Gambrinus,
Partner: GTS International, Johnny Servis, Coca-Cola
Akademičtí partneři: ČVUT, SÚZ ČVUT, Studentská grantová soutěž
Mediální partneři: rádio Bonton, Radio1, Muzikus, Partypeople, Freemusic

O2 Strahov Open Air:
O2 Strahov Open Air je neoficiálním zahájením nového akademického roku za účasti přestavitelů univerzity a magistrátu hlavního města. Především se ale jedná o hudební festival pod širým nebem, který uzavírá akci Ahoj Techniko! 2007.

Program tvoří vystoupení domácích kapel provázené moderátorem a doplňované vystoupením oficiálních hostů spolu s doplňkovým programem. Pro zpestření a zvýraznění festivalu se snažíme každý rok o překvapení. V roce 1995 to bylo např. vystoupení divadelně – hudebního tělesa Chaprál Crazy Plesk, v roce 1996 neohlášené vystoupení dechovky před hlavní hvězdou večera. V roce 2004 pak instalace promítací LED stěny u hlavního pódia a v loňském roce radikální rozšíření doprovodného programu o sportovní soutěže.

Slavnostní zahájení akademického roku pod názvem Strahov Open Air pořádalo tehdejší Rádio Strahov (přímý předchůdce Radia AKROPOLIS) poprvé v roce 1994. Během 13 let si akce vybudovala velice dobrou pověst mimo jiné i kvalitním hudebním obsazením (Buty, Chinaski, Tata Bojs, -123 min., Anna K., Mig 21, Big Mama z Francie atd.). Záměrem pořadatelů je udržet tradici slavnostního a zároveň bujarého přivítání nového akademického roku.

O pořadatelích:

Radio AKROPOLIS:
Radio Akropolis je následníkem studentského Radia Strahov, které od roku 1992 působilo v rámci areálu vysokoškolských kolejí ČVUT na pražském Strahově. Během deseti let činnosti vyvinulo z čistě kolejní, na renomovanou rozhlasovou stanici šířenou internetem a rozvody kabelové televize. Více na www.radioakropolis.cz

Studentská unie ČVUT:
Studentská unie ČVUT je občanské sdružení, které nabízí možnost seberealizace řadě studentů, zajišťuje množství volnočasových aktivit a poskytuje studentům možnost dalšího mimoškolního vzdělávání. SU aktivně spolupracuje s vedením školy a hájí zájmy studentů. Organizace byla založena v roce 1998 a v současnosti jde o největší studentskou organizaci svého druhu v České republice. Studentská unie ČVUT čítá v současné době 21 klubů, které pokrývají široké spektrum aktivit. Počet členů celé organizace se pohybuje kolem 7000, což je cca 30% všech studentů ČVUT. Více na www.su.cvut.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016