PARTYINFO

 

SOUTHPAW

Datum konání:
13.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Southpaw, Klára Nemravová & Ni
Popis:
start 19:30, vstup 130/150 czk
 
 
Southpaw představí v Paláci Akropolis skladby z připravovaného alba a přivedou si hosta
Pražská kapela Southpaw odehraje v sobotu 13.10.2007 v Paláci Akropolis svůj poslední letošní samostatný pražský koncert. Ačkoliv členové Southpaw pracují též na několika svých vedlejších projektech, v současné chvíli se také intenzivně věnují přípravám nového koncertního materiálu. Vystoupení v Akropoli bude zakončení podzimního Heartdisk tour, ale zároveň i premiérou několika nových písní. Jako host vystoupí Klárka Nemravová, známá ze svého letitého působení v Tatabojs, která s Gregorym právě rozjela nový projekt Ghostmother.
 
Gregory navíc v těchto dnech dokončuje produkci a aranže nového alba jeho otce - Jana Buriana, na kterém se podílel i Mikoláš Růžička ( člen Ghostmother). Album se bude jmenovat Muži jsou křehcí, točí se u Ondřeje Ježka a je protkané současným zvukem elektra a hip-hopovými beaty. Karzi zase dokončuje debutové album svého projektu Trip Fontain, který má se svým bratrem Maxem. Toto album vyjde příští rok, kdy se s Trip Fontain se setkáme i na koncertních podiích.



Od ledna však všichni členové Southpaw začínají točit jejich nové album. I to by se mělo objevit na pultech v průběhu příštího roku. Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně Paláce Akropolis za 130,- Kč, na místě za 150,- Kč.

Koncert začíná v 19:30.

Více info na:
www.myspace.com/southpawtheband
www.palacakropolis.cz
www.myspace.com/dsmackupromotion
www.dsmacku.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016