PARTYINFO

 

MOSCOW NIGHT

Datum konání:
13.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Max (dяgilev moscow), Jeff (opera moscow), Martez
Popis:
start 21:00, vstup 350 czk, rezervace na + 420 777 502 505 Martin
 
 
Sobotní Moscow Night v Celnici
Moscow Night je již párty s tradicí! Ve dvou patrech, dokonce i venku před vstupem, jsou pro Vás připraveny bary a kompletní ozvučení! Pozvali  jsme další Djské eso ruské taneční scény, headlinerem Moscow night  bude DJ Max, rezident klubu D´agilev Moskva. Sekundovat mu bude DJ Jeff,  který představí žhavé novinky své tvorby a pár Vám jich v průběhu svého setu i sám zazpívá!
 
K této párty již neodmyslitelně  patří „krásní“ lidé, nepopsatelná atmosféra, odlišný hudební styl a vše, co je spojeno s „krásným“ stylem života… Kapacita klubu je bohužel omezena,  proto si zarezervujte svůj stůl včas na telefonním čísle + 420 777 502 505 - MARTIN.

Video z květnové Moscow night ke stažení zde. Fotoreport z květnové Mosocow night najdete na www.clubcelnice.com v sekci galerie.

Dj MAX            
DJ MAX začal budovat svou kariéru roku 1997 v Moskvě, i přesto že se djingu nevěnoval hned na plný úvazek, už v 2001 roce se stal rezidentem klubu „Šambala“, jednoho z nejúspěšnějších v Moskvě. Poté následovala jeho rezidence  v klubech „Zima“ , „Léto“, „Osěň“ a aktivní turné v Rusku a blízkých státech. DJ Max hrál na uzavřených soukromých večírcích v Dubaji, Benátkách a Courchevel. V současnosti je rezidentem toho nejmódnějšího glamour klubu Moskvy „Djagilev project“, společně s Djs KOREEC, MENDES, VINI, SMASH a LOSEV.

DJ MAX je schopen různých hudebních poloh a stylů, zahraje lehké krásné lounge na letních terasách, ve velkých komerčních klubech rozpaluje obecenstvo veselým house a na open airech vás zasáhne jeho progressive.  Dnes se DJ MAX už plně věnuje hudbě, můžete si ho poslechnout v populárních klubech Moskvy «Fabrique», «Opera», «XIII», «Louvre». Během celé své umělecké dráhy hrál s tak známými hudebníky, jakými jsou  David Guetta, Laurent Wolf, JCA Project, Superfunk, David Morales nebo Roger Sanchez.
 
DJ JEFF (www.clubopera.ru)
DJ, producent a zakladatel promo skupiny „D`lux promo group“. Djem od roku 1990, postupem času prošel snad všemi hudebními styly a v současné době se specializuje na house a R`n`B. Po obrovském úspěchu na 1. Moscow night v klubu Celnice v roce 2004 ho nemusíme dále představovat. Tentokrát se můžeme těšit na novinky z jeho tvorby, které bude během svého setu zpívat!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016