PARTYINFO

 

ROLLING BASS

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Ahz, Stantha, P.No, Basstien, Sayuz

2nd stage - Pauls.B, Yutro, Toner, Adelight, Rob Smile
Popis:
vstup 39 czk
 
 
Rolling Bass v bunkru na Parukářce
 
 
Máme pro vás tip na páteční večer. 5! Ano tolik už bylo Rolling Bassů a ŠESTKA nám klepe na dveře. Objevíte zde dvě stage: jednu drum and bassovou, druhá (označená Vinyl.cz Stage) se ponese v duchu breakbeatu. A kdo že bude 12.10. protentokrát rozbíjet stěny protiatomového krytu na Pražské Parukářce?

Celý večer začne v liquid-funkovém duchu dj ahZ a Stantha v b2b setu. Po nich nastoupí skvělý dj a promotér Česko-Italský rvoucí svými sety duši z těla, dj P.No. Jako headlinera večera si RollingBass crew pozvala zástupce z jednoho nejznámějších sound systému v ČR BassBeast dje Basstiena. A celý večer na Drum’N‘Bass stagy zakončí svým vyskákaným setem dj Sayuz. A aby by toho nebylo málo připravily jsme pro Vás opět Breakbeat-house stage. Tam se představí do půl jedné djs z vinyl.cz dj Pauls.B dále pak Yutro a Toner. Po nich nastoupí skvělá dvojice djane Adelight a její kolega z DeepFusion Rob Smile.

I tentokráte vás čekají dárečky od growshop.cz. Spousta kuřáckých vychytávek, nálepek a pro ty co přijdou v pravou chvíli i nějaké to tríčo. To vše si můžete vychutnat za pouhých 39 kč.

Takže 12.10. / 21.00 bunkr Parukářka

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016