PARTYINFO

 

BREAK4BEATS

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Sound Weapon aka DJ Fresh & MC Ivory (breakbeat kaos, uk), Sub Focus (ram records, uk), IM Cyber (roxy), Rido (drumandbass.cz), Sayko (dvoika.troika)

2nd stage - Stanzim, Brada, Marcco, Yak
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:00, vstup 180/220 czk
 
 
Fresh a Sub Focus headlinery dalšího pokračování Break4Beats
Jubilejní 20-té pokračování Break4Beats je tu. Už byl nejvyšší čas vpravit trošku čerstvé krve do žíznivé bestie – šelmy, která je vždy tak lačná po neopakovatelných hudebních zážitcích a probděných nocích v zajetí tance. Nová vylepšení, nový přístup, nový vzhled, nová Break4Beats, ale vždy věrná starým tradicím. Oslava proběhne jak se patří ve velkém stylu, připravte se na DJ Freshe, MC Ivoryho a jejich nejnovější projekt Sound Weapon, stejnou pozornost však věnujte i DJi Sub Focusovi, IM Cyber, Ridovi a dalším! Renesance Break4Beats začíná 26. října 2007!
 
Sound Weapon (DJ Fresh + MC Ivory)

Není to ani live, ani DJing, prostě něco mezi.“ - DJ Fresh o Sound Weapon



Sound Weapon - Bývalý člen a spoluzakladatel proslulých Bad Company, jeden z majitelů nejznámějšího drum & bass fóra Dogs On Acid a vlastník uznávané značky Breakbeat Kaos Dan Stein aka DJ Fresh po několika měsíčním úsilí vylezl ze studia s novou tajnou zbraní. Dlouhou dobu pracoval na co nejpikantnějším vybroušení svého zvuku, k výsledku se přidá ještě MC Ivory a Sound Weapon je kompletní. My máme tu čest vám ji představit jako vůbec mezi prvními. Je tomu sotva pár měsíců, co ji měli lidé poprvé možnost spatřit a ani Break4Beats si to nechce nechat ujít a o tento zážitek vás připravit.

Drum and bass byl pro mě vždycky černý kůň, co se týče zvukového pokroku a vývoje. Myslím si, že jsem konečně našel způsob, jak spojit v jeden celek mé působení ve studiu s vystupováním za gramofony. Bude to pozvolná přeměna, ale doufám, že jednoho dne budu schopný lidem předvést to, co dělám i ve studiu.“  - DJ Fresh

All That Jazz, Capture The Flag, Tomb Raider, Kingston Vampires, Living Daylights, Submarines, Babylon Rising, When The Sun Goes Down, Tarantula, Nervous, The Immortal,… Máme pokračovat? To je jen velmi skromný seznam skladeb, kterými se Fresh nerozlučně zaryl do podvědomí. Co se týče těch nových jako Scream, Steam, Witchdoctor, těm určily sudičky stejný osud. Schválně to přijďte zkontrolovat.
www.myspace.com/freshbadcompany

DJ Sub Focus
Jeden z největších objevů Andyho C a jeho světoznámého labelu Ram Records posledních let Nick Douwma alias Sub Focus se společně s DJem Freshem a MC Ivorym přiřítí na Break4Beats. Svým překalibrovaným rentgenovým paprskem X-Ray doslova vypálil díru do světa. Ani jeho ostatní desky neupadly do zapomnění, ale velmi rychle si našly cestičku do vinylbagů mnoha DJs a zabydlely se tam na několik měsíců. Citizen Kane, Frozen Solid, Flamenco, Airplane, Special Place a i jedna z posledních Druggy dokazuje, že se neštítí ani novot. Nemluvě o velmi vkusném remixu nestárnoucí Smack My Bitch Up od Prodigy.
www.myspace.com/subfocusdb

IM Cyber
Bez debat baronka českého drum & bassu, kontesa zlomeného beatu a junglová hraběnka. Gramofony jí říkají pane už do roku 1998, ex Shahowbox, nyní pod Roxy bookingem. Během svého působení zanechala na tuzemské drum and bassové scéně nesmazatelný otisk a díky za něj. Dovedná DJka s vytříbeným vkusem, hbitými prsty a skvělou pověstí, jenž ji pravidelně předchází. Chcete set, který vám rozproudí krev v těle? Ptejte se po IM Cyber. Chcete slyšet mix, u kterého bude tuhnout krev v žilách? Opět zvoňte u IM Cyber.
www.myspace.com/imcyber

Rido
Připravte kostkované košile, sekáčky, bude zabijáčka – řezník Rido, někdejší člen JS Crew, nyní pod vlajkou Drumandbass.cz, má namířeno na B4B. Čekají na vás ty nejšťavnatější hudební jitrničky, co vám vytáhnou i tu poslední slinu z úst, tlačenka nacpaná k prasknutí, bezostyšně prahnoucí po vašich chuťových pohárcích. Žaludek se svírá nedočkavostí, kručí bez přestání; je čas na pořádný masitý žvanec. Na porážku jde jeden z nejvypasenějších hudebních čuníků a v tom případě nesmí u nástrojů chybět Rido. Dvacáté pokračování se zdá jako ideální příležitost, jak představit jednoho z nejlepších českých producentů současnosti. Pokud se ještě neznáte, tak tohle je Rido.
www.myspace.com/ridojunglist

Sayko
Na řadu se dostanou i tradiční rezidenti Break4Beats, los nyní padl na uragán jménem Sayko. Odnese to střechu, základy, stěny, ale tanečníky přiková k zemi. Zatímco zajíček Sayko vítězí, králíčku Duracellovi zbudou jen oči pro pláč.
www.myspace.com/saykodj

Další informace
Zajímá vás nejaktuálnější dění ze světa Break4Beats? Máte rádi nejžhavější informace? Staňte se
Myspace přáteli této noci a novinky si k vám už samy najdou cestu. Pokračujte na www.myspace.com/break4beats. Klub Fléda má nové stránky, kde kromě diskusního fóra zaměřeného výhradně na Break4Beats naleznete i soutěž o volné lístky! Pokračujte na www.fleda.cz.

Předprodej vstupenek probíhá na stránkách web.ticketstream.cz a www.ticketportal.cz. A na prvních 100 návštěvníků čeká u vchodu drobné překvapení. Pokud přijdete později, nesmutněte, bude ho možno i zakoupit. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016