PARTYINFO

 

SEN-ZATION WHITE VOL.1

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Most - Paladium
DJs:
Karney, Bady, Micros, Holy
Info:
http://www.clubpaladium.cz, http...
ms000@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Mostecká akce Sen-Zation White Vol.1
Club Paládium Most, Vám přináší jedinečnou párty, která nepatří svým pojetím mezi typické párty v ČR uskuteční se 26.10 a nese název Sen-Zation White Vol.1 ti zasvěcenější poznají  převzatý název po světě asi jedné z nejznámějších párty vůbec a to Sensation White, tento název jsme si zvolili proto aby už dopředu bylo jasné o co při této párty půjde, pro ty co by snad nevěděli malé info. 
 
Jak naše párty tak Sensation White se vyznačuje tím, že se při ní v průběhu večera střídají taneční styly proto má také další označení a to The World's Leading Dance Event. Další specialitou této párty je, že všichni účastníci musí přijít kompletně v bílém oblečení (jsou povolené barevné nápisy na tričkách nebo kalhotách, boty nemusí být bílé barvy). Tolik k malému infu. Vzhledem k tomu, že si naší párty na svá bedra vzal největší výrobce energy drinku vůbec RED BULL, tak si můžeme dovolit i ten luxus, že všichni kteří přijdou v bílém mají vstup zdarma, ti co ne což doufáme, že se stane minimálně budou muset zaplatit vstup, který bude činit 50 KČ. Těšit se také můžete na dárky nejen při vstupu, ale i během samotné akce jako jsou bílá trička, lightstiky - svítící tyčinky a další, celý interiér klubu bude také v bílém provedení. Více info o párty na stránkách www.clubpaladium.cz, www.karney-dj.com.

Nyní si představme headlinery této párty:

Karney DJ    
Poslední dobou velmi vytížený DJ jehož heslem je “Trance Is Magic Music”, který vyniká nejen správnou volbou skladeb, ale také neuvěřitelnou komunikací s lidmi na taneční ploše. Jako DJ a moderátor působil v Club Rádiu v pořadu Trance Párty, LIVE mixuje sety ve kterých hraje nejnovější tranceové skladby. Nyní již patří mezi stabilní členy české klubové scény, což naznačují i akce kterých se účastní.a to nejen po České Republice, ale i Slovensku, kde sklidil obrovský úspěch svým energickým setem na párty I Love Music v Banské Bystrici. V současnosti ho také můžete zastihnout každé druhé pondělí při Students Happy Hours v Brněnském klubu 7 Nebe kde vystupuje jako host rezidentního DJ tohoto klubu a klubu Perpetuum Carlose. Více info o Karney DJ a akcích kde ho můžete zastinout získáte na jeho www stránkách www.karney-dj.com.

DJ Bady  
Slyšet tohoto DJ můžete již od roku 94, kdy s hraním začínal. O rok později se začal věnovat i mixování, nejprve z gramofonů Technics a v současné době preferuje CD Technics SL-DZ 1200. Býval rezidentním DJ legendárního klubu N-Joy v Mostě, následovala rezidence v klubu Mír taktéž v Mostě a toto město mu zůstalo "osudným" až dodnes, kdy je již třetím rokem (opět) rezidentním DJ klubu Paládium. Tento DJ má jednu neobvyklou vlastnost pro své povolání, přesto však stojí za zmínku. V klubech se často nepodílí jen hudebně, ale i jako designér interiérů. Jeho poslední kompletní návrh interiéru pro klub Paládium hovoří sám za sebe. Za dobu své existence hrál po boku DJ‘s jako jsou LayDee Jane, Ladida, Michael Burian, Chris Sadler, Loutka a dalších. Podle těchto jmen se dají snadno odhadnout i jeho oblíbené hudební styly, jimiž jsou především Trance a House. Jako djský host v zahraničí si zahrál např. v Clubu Wallstreet v Japonsku. Navštívil ale mnohokrát např. i Rakousko či Německo. Na svém kontě má i nespočet akcí a párty po tuzemských lokalitách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016