PARTYINFO

 

REDRUM PARTY

Datum konání:
17.11.2007 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Shade aka Gasmask71 (cyberfire), Omnidipus (skillsparkin.cz)
Krop-@tko (drtek.cz)

2nd stage - Scoop (3decks show), Calm, Karbous (ghetto.s.s.)
Live:
Bashway
Info:
http://www.drtek.cz
rider@email.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk, každý desátý host dostane dárek
 
 
Redrum party v pardubické Ponorce
Po neméně dlouhé odmlce, čeká na vás párty s tvůrci drumandbassových a electro skladeb v ČR. Další Redrum párty v nádechu těchto umělců by měla ukázat lidem, že i české skladby stojí za to! Redrum párty není jen o drumandbassu, ale zazní zde i jiné styly jako je electro a techno, můžete se také těšit na dj Scoopa, který rozjede techno show na 3 gramofony, nebo známého místního rezidenta Calma s panem Karbousem.
 
Za drumandbass/jungle se můžete těšit na Shade aka Gasmask 71 z Olomouce, hrající za Cyberfire a vydávající své skladby na mindsaw rec. a nightmare rec. Pražský Bashway skládajíc doma ve svém studium, který má za sebou cca 200skladeb, vydávající zatím pouze na šesti nekomerčních cd, pokoušející se prosadit u některé z nahrávajících společností. Další host pochází z Hradce Králové s jménem Omnidipus, skládajíc také své skladby a spolupracující s uskupením Skillsparkin (the ultimate drumandbass team). Závěrem Krop-@tko z Olomouce z crew drtek.cz se svým mixem dnb, ragga jungle a pomáhající celou akci uvést pro vaše uši a oči.

Na celé akci nebude chybět laser a poprvé nově videoprojekce od talentovaného Vje Fiky z Figury s.s..K tomu každý desátý host obdrží u vstupu malý dárek. Možnost zakoupení pizzy na místě do 24.hodiny. „Nesnažte se srovnat zvuk. Zvuk teď řídíme my!“ Být či nebýt? Toť otázka.

Infos:
drtek.cz
myspace.com/gasmask71cz
myspace.com/bashway
myspace.com/omnidipusmusic
myspace.com/djkropatko
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016