PARTYINFO

 

SPY DAYLONG GRANDE OPENING

Datum konání:
27.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Daylong
DJs:
Lucky Lucaso & Uwa (lucaso-uwa.dj), Orbith (djorbith.com), Mersi (Děda Mládek Ilegal Band)
Popis:
start 20:00 pouze vip, od 24:00 pro všechny
 
 
Slavnostní otevření klubu Daylong
V nových prostorách paláce Palladium pro vás otevíráme hudební klub Daylong, který je od začátku koncipován jako špičkově vybavené a moderní centrum zábavy a z těchto nejvyšších požadavků vycházely i veškeré kroky při realizaci. Atraktivní a komplikovaný prostor v historické zástavbě si pro splnění představ vyžádal využití celé řady nejmodernějších technologií, postupů a intenzívní spolupráce s řadou špičkových odborníků.
 
Návrh interiéru byl dlouhodobě vytvářen ve spolupráci s předním českým architektem, včetně začlenění veškerých technologických komponentů do jednoho celku. Zvuk dodal známý světový výrobce L-Acoustics. Na základě řady měření, provedených simulací a modelování byl nakonec vytvořen distribuovaný ozvučovací systém založený na reproduktorech L-Acoustics řady MTD, které vynikají vysokým výkonem a čistotou zvuku při nízkých i vysokých hlasitostech.

Moderní klub kromě kvalitního zvuku potřebuje i odpovídající osvětlení. I zde jsme proto přizvali ke konzultacím přední light-designéry a s jejich doporučením zvolili produkty značky Martin, která je světovým lídrem v této oblasti. Multimediální prostředí podtrhuje instalace plazmových obrazovek předního světového výrobce Pioneer. Právě nová generace profesionálních displejů této značky splňuje nejvyšší požadavky. Špičkové technologie se ale nacházejí i tam, kde nejsou na první pohled vidět. Nejmodernější řešení a integraci celého systému představuje řídící jednotka Crestron, umožňující rozdělování audio i video signálu do jednotlivých zón a na jednotlivé obrazovky, stejně jako i řízení osvětlení celého prostoru Daylong.
 
Takže pokud se chcete přesvědčit na vlastní oči a uši, neváhejte a přijďte v sobotu 27.10. od 24:00 do tohoto nového centra zábavy.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016