PARTYINFO

 

FTV PARTY

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Daylong
DJs:
JayDee (nl), Lucky Lucaso & Uwa (lucaso-uwa.dj)
 
 
Jaydee na Fashion TV party
Fashion TV a klub Daylong Vás srdečně zvou na Fashion TV party, která se koná v sobotu 03.11.2007 od 22:00 v nově otevřeném klubu Daylong v obchodním centru Palladium. Poprvé v ČR můžete shlédnout exkluzivní módní přehlídku nové kolekce světoznámé značky Guess, kterou vám předvedou krásné modelky z agentury Elite v čele s miss Klárou Medkovou. Hudební lahůdkou večera bude určitě vystoupení legendárního holandského dje Jaydeeho, který si pro tuto speciální příležitost připravil velice kvalitní electro set. Chybět nebudou ani oblíbení residenti Lucky Lucaso & Uwa.
 
V průběhu večera si můžete vyzkoušet nebo se inspirovat trendy v make-upu a hair stylingu teamem profesionálů z Visage Factory v jejich showroomu - new look of Visage Factory by Simona Krainová (top model). Těšte se také na fotokoutek Sony. A chybět samozřejmě nebudou Fashion TV dekorace, videoprojekce a především překrásné tanečnice. Celou akci bude natáčet FTV a následně z ní odvysílá spot.

A nezapomeňte, že vás v Daylongu čeká vynikající, silný a čistý zvuk světové úrovně od L’Acoustic a oslnivá světla od firmy Martin.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016