PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Daylong
DJs:
Pete Walk (myspace.com/petewalk), Diana D’Rouze (pl), E-Lite (myspace.com/deejayelite), Katie (myspace.com/djanekatie)
Info:
http://www.steamparty.cz
info@steamparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk, holky 100 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Katie
23:30 - 01:00 E-Lite
01:00 - 02:30 Diana D´Rouze
02:30 - 04:00 Pete Walk

After party - Studio54

04:00 - 07:00 Pete Walk
07:00 - 09:00 Hozzy
09:00 - 11:00 Pietros
11:00 - 13:00 Miguel

 
 
Rozhovor k sobotnímu Steamu - Diana D´ Rouze
Tuto sobotu se koná další díl mejdanu Steam a to poprvé v nových prostorách luxusního klubu Daylong v NC Palladium, Náměstí republiky 1, Praha 1. Na speciální dívčí edici zahraje jako headliner nejlepší polská djka Diana D´Rouze a doplní ji nejlepší české djky E-Lite a Katie a rezident party Pete Walk. Přinášíme vám rozhovor s headlinerkou sobotního Steamu a soutěž o zajímavé ceny.
 
Ahoj Diano, tvé záčátky jsou spojené přestěhováním do Amsterdamu, kde jsi vystoupila v legendárních klubech Roxy nebo Sinners in Heaven. Co tě k odstěhování z rodného Polska vedlo???

Tak, odstěhovala jsem se z rodného Polska, když jsem se rozhodla stát djkou a prvním místem, kam jsem měla po studiích namířeno, byl právě Amsterdam, který jsem milovala... Tam jsem více objevila kouzlo nočního života a elektronickou hudbu, která mě hrozně bavila. Poznala jsem také známé djs, kteří mi pomohli odhalit a rozšířit si v této hudbé více mé obzory.



Co pro tebe znamenalo vystoupení v těchto klubech, kam by rád zavítal nejeden dj světového formátu???

Myslím, že je to tak trochu prestiž, když dostaneš šanci zahrát si v proslulých klubech nejen v Holandsku ale i po celém světě

Rozhodla jsi si sbalit kufry a odstěhovat se na světoznámou Ibizu. Proč zrovna tam???

V Holandsku to bylo v tý době docela těžký stát se djem a realizovat se a tak mi přátelé poradili abych to zkusila na Ibize, kde bych mohla mít daleko víc možností než v Amsterdamu. Tak jsem to jednoduše riskla!!!:)

Co se dělo bezprostředně po příjezdu na tento ostrov nikdy nekončících mejdanů???

Když jsem zamířila na Ibizu, nikoho jsem tam neznala. Nabitá sebedůvěrou jsem vyrazila do jednoho z tamějších klubů, kde jsem se sešla s jeho manažerem a projevila zájem o hraní. Ten mě hodně rychle poslal pryč, ale já se nedala... Začátky nebyly lehký, za nedlouho přišla první rezidentura v klubu MK5, kde jsem hrála každý týden a pak přišly vystoupení v Pache a později i slavné Amnesii.

Kdo ti ve tvých začátcích nejvíce pomohl???

Myslím, že potřebuješ spoustu sebedůvěry a ctižádosti aby jsi se mohl věnovat djingu na 100%. Samozřejmě, že pomoc a podpora přátel a rodiny je to nejdůležitější. Neméně důležité pro mne byly lekce od mnohem zkušenějších dj´s, kteří mi byli příkladem a vedli mě vždy správným směrem.

Musela jsi se nějak stylově přizpůsobovat nebo jsi hrála hudbu, která tě nejvíce oslovovala???

Člověk se musí občas tak trochu přizpůsobovat, ale vždy jsem se snažila hrát hudbu, která mi byla nejbližší. Myslím, že publikum to nikdy nepochopí, ale pro mě je mnohem důležitější hrát srdcem a prezentovat se kvalitní než hrát komerční hity, který můžeš slyšet každou chvíli na rádiích... Ale ne každý si na to troufne a to je důvodem proč jsou někteří dj´s stylově tak rozmanití.



Po rezidentuře v klubu MK5 jsi měla to štěstí a dostala jsi se do veleslavné Pachy a Amnesie. Jak k tomuto významnému mezníku tvé kariéry došlo???

Především musíš mít nějaký sen, kterého se snažíš dosáhnout. V mém případě to nebylo vůbec lehký, žila jsem na ostrově a hrála na spoustě parties, kde mě objevili a nabídli mi několik vystoupení v těchto legendárních klubech

Popiš nám atmosféru těchto vychytaných a prestižních parties???

Atmosféra je vzrušující. Na těchto akcích je spousta lidí, kteří se chtějí bavit, krásný slečny a pohlední kluci všech národností tancující do východu slunce. Musíš tam být, vidět to abys to pochopil.

Po dobytí Ibizy jsi se vrátila zpět do rodného Polska. Jaké bylo přijetí domácího publika???

Po vyčerpávajícím působení ve Španělsku jsem se rozhodla vrátit zpět do Polska a nikdy toho nebudu litovat. Elektronická hudba byla v Polsku stále více populární a to bylo to, co jsem potřebovala. Věděla jsem, že desky jsou pro mne nástrojem, kterým můžu vyjádřit své pocity.

Rázem jsi se dostala do špičky domácích dj´s a začala jsi vystupovat na akcích jako jsou například Creamfields nebo Mayday, na kterých jsi mimo jiné vystupovala i v zahraniční. Co pro tebe znamenalo vystoupení na těchto akcích???

Je to pro mne velká čest vystupovat na všech těchto festivalech a parties. Myslím si že si to ale zasloužím, když se věnuji djingu přes deset let. Za tu dobu jsem vystoupila v mnoha zemích celého světa a věřím, že se budu djingu věnovat celý svůj život.

Již tuto sobotu se opět představíš českému publiku na kvalitním, oblíbeném a velmi úspěšném mejdánku Steam. Jak se na něj těšíš???

Je to už nějaká doba co jsem nebyla v Praze takže se určitě těším, že se tam znovu vrátím. Doufám, že to bude party, která vás zničí!!!!!

Party se nese především v duchu Hit & House & Energy house music. Co si pro pražské party people připravíš????

Připravím si to nejlepší co jsem kdy hrála. Tracky nabitý energií, které se zaručeně postarají od dobrou zábavu českého publika!!!!

Uvidíme se brzy!!!
 
Steam! - profily vystupujících DJs Legendární mejdan Steam! v nově otevřeném klubu v NC Paladium

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016