PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Daylong
DJs:
Pete Walk (myspace.com/petewalk), Diana D’Rouze (pl), E-Lite (myspace.com/deejayelite), Katie (myspace.com/djanekatie)
Info:
http://www.steamparty.cz
info@steamparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk, holky 100 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Katie
23:30 - 01:00 E-Lite
01:00 - 02:30 Diana D´Rouze
02:30 - 04:00 Pete Walk

After party - Studio54

04:00 - 07:00 Pete Walk
07:00 - 09:00 Hozzy
09:00 - 11:00 Pietros
11:00 - 13:00 Miguel

 
 
Rozhovor k sobotnímu Steamu - Diana D´ Rouze
Steam! - profily vystupujících DJs
Špičkový interiér i vybavení po všech stránkách! Super zvuk L´ Acoustic a Bose, světla Martin, plazmové obrazovky Pioneer. Speciální dekorace, projekce, performance. Oficiální Steam Warm Up Party v rámci party v tramvaji Tramix. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38.
 


Polská jednička Diana D´Rouze headlinerem mejdanu STEAM

O hudební strámku mejdanu Steam se tentokrát postarají převážně ženy. Tou hlavní bude
Je krásná, smyslná, svůdná a zároveň extrémně talentovaná!!! Tak by se dala v jedné větě charakterizovat tato polská djka, která svoji kariéru odstartovala přestěhováním z rodného Polska do nizozemského Amsterodamu v roce 1997, kde se jí podařilo prosadit v legendárních klubech jako jsou Roxy a Sinners in Heaven. Vzápětí však zjišťuje, že její kariéra mírně stagnuje, což není pro tak ambiciózní Dianu to pravé, a tak si balí kufry a plná sebedůvěry se chystá dobýt proslulý ostrov Ibiza. Prorazit na tomto světoznámém ostrově nebylo pro Dianu ačkoliv je žena, vůbec jednoduché, ale díky své píli a talentu brzy získává rezidenturu ve známém klubu KM5 a později I ve veleslavné Amnesii a Pache! Slunná Ibiza tak zaručeně ukazuje, že desky jsou pro Dianu nástrojem, kterým vyjadřuje své pocity!!! Po svém velkém úspěchu na Ibize se Diana vrací zpět do rodného Polska, kde se ihned stává top djkou tamnější elektronické scény. Za svou kariéru vystoupila po boku snad všech veleslavných jmen a právem tak pravidelně reprezentuje Polsko na mezinárodních festivalech Mayday, či Creamfields a to v mnoha zemích! Její vlastní styl je velice rozmanitý a tak při jejích sexy electro setech, které jsou v poslední době stále více ovlivňovány spíše progressive housem, kombinuje jemné vokálové skladby s mnohem dynamičtějšími a energičtějšími. Diana se stává za gramofony neřízenou střelou, která Vás rozhodně dostane do euforie, kterou nebudete chtít ukončit!!!


Na mejdanu Steam vystoupí také krásná Djane E-Lite


Počátky kariéry Ester Křížkové aka djane E-lite jsou spjaty s ostravskou djskou školou MP4, kde začala pilovat techniku a mixing. Její první vystoupení před publikem proběhlo po několika měsících úspěšného tréninku na populární party Eternity v respektovaném ostravském klubu Fabric. Talent a hudební rozmanitost této půvabné djky okamžitě udělaly dobrý dojem mezi mnoha promotéry a klubbery a tak byla v roce 2003 doslova bombardována nabídkami k vystoupení. Mezi ty nejvýznamnější patří pražský exkluzivní klub Duplex, největší české letní festivaly jako jsou Creamfields a Hradhouse nebo český klub no. 1 – Roxy. Brilantního umění této djky si povšimla dnes již zaniklá agentura JPA, která v té době zastupovala nejlepší dj´s domácí elektronické scény a zároveň do České republiky přivážela nejprestižnější hvězdy světového formátu. Po jedinečném vystoupení s Maurem Piccotem v roce 2004, byla čím dál tím více populární mezi party people. Díky tomu namíchala oficiální mixované cd pro renomovaný časopis X-mag a objevila se v několika rádiových pořadech nejposlouchanějších českých rádií. Dalším velkým úspěchem její kariéry bylo vystoupení na velmi úspěšné halové akci včele s djem Tiestem v pražské T-mobile aréně, která byla beznadějně vyprodaná do poslední vstupenky. Výjimečný vkus na výběr desek a originální projev za gramofony, kterým tvořila neopakovatelný příběh jí zajistil hraní na dalším ročníku festivalu Creamfields, kde se objevila po boku těch nejlepších světových špiček jako jsou Tall Paul, Timo Maas, Westbam, Tiesto, Paul Oakenfoald, dalších festivalů a parties, mezi které patří Semtex Culture nebo United Islands. V dnešní době je bookovaná německou agenturou Evolution music. Svými energickými a eklektickými sety baví publikum nejen v České republice, ale také v sousedním Polsku a Slovensku, Maďarsku, Itálii, Francii, Maroku a dokonce i jihoamerické Kolumbii. Významným zahraničním vystoupením, které má Ester úspěšně za sebou je kultovní německá Love Parade. Vynikající kombinací pumping a funky house music, kterou tak výborně vytváří výtečnou atmosféru na party, vhodně zapadá do našeho konceptu seriálu Steam parties a je jednou z vyvolených, které mají v budoucnosti potenciál udávat hudební směr na poli domácí elektronické scény!!!!


Djane Katie, další z ozdob listopadového mejdanu STEAM

DJce Katie (vlastním jménem Kateřině Böhmové) je teprve 23 let, ale za svou relativně krátkou kariéru si už stačila zahrát ve spoustě českých klubů.Kouzlo mixování objevila v roce 2005, kdy ji za gramofony přivedl DJ Hozzy. Získala tak cenné rady a po několika měsíčním tréninku a pilování techniky začíná hrát na menších parties, mezi které patří i narozeninová edice s názvem Fullthrottle, kde pravidelně hrají také Chris Sadler nebo E-lite. Konečně také nachází styl, který jí nejvíc sedí - energický progressive house. Vášeň pro hudbu DJ Katie rok od roku graduje a nutno dodat, že je to z jejího hraní znát. Během svých vystoupení dokáže vytvořit dokonalou atmosféru a díky svému aktivnímu přístupu k setu umí předat své nadšení ze hry širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu.Mezi její oblíbené producenty patří: Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Full Intention, Ian Carey, Eric Prydz, Dennis Christopher, Jerry Roperro, Flash Brothers, Thomas Gold, Max Graham, nebo Sandy Vee. V současné době se vedle hraní začíná věnovat i produkování vlastního materiálu. Vzhledem k její cílevědomosti a odhodlání se máme určitě na co těšit.

Exkluzivní rozhovory pro party Steam si můžete přečíst na začátku listopadu na webu akce www.steamparty.cz.

Steam Party
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz
www.myspace.com/steamparty
 
Legendární mejdan Steam! v nově otevřeném klubu v NC Paladium

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016