PARTYINFO

 

EXCLUSIVE R&B NIGHT

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
lu Michell
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Exclusive R&B Night v pražském Bordo
 
 
Ano, už je tomu tak. Nová jedinečná a okouzlující R&B párty je zde pro vás! Večer plný prvotřídní míchané muziky – připravte se na to nejlepší z hudebních stylů R&B, HIP HOP a oldschool FUNKY. Hudební server RnB.cz (www.rnb.cz) spolu s generálním partnerem JIM BEAM MUSIC pro vás připravili tuto akci, která odstartuje již v pátek 26. října 2007 v samém srdci Prahy, nedaleko Václavského náměstí v clubu BORDO.


Můžete se těšit na jedinečnou hudební show, kterou předvede půvabná DJka luMichell. Ta si již zahrála v mnoha clubech nejen v Praze. Za zmínku určitě stojí Duplex /PHA/, Mecca /PHA/, Radost FX /PHA/, Face to Face /PHA/, Karlovy Lázně /PHA/, Retro Music Hall /PHA/, Chateau Rouge, Demínka, M1 nebo N11. To ovšem není vše. Z mimo pražských clubů zmíníme třeba Event Club /HK/, Unico /Teplice/ a objevuje se i v Liberci a Plzni. Mimo republiku si ji fanoušci poslechli třeba v clubu Bonsai v Rumunsku.

Samotný club Bordo, který toho má za sebou již mnoho je nyní v novém. Pracuje se na jeho rekonstrukci, která přinese mnoho změn. Jednou z nich je mimo jiné i naše připravovaná EXCLUSIVE R&B NIGHT! Pokud již samotný club znáte, těšte se na mnoho novinek a pokud ho neznáte, tak se těšte. Pokud chcete na akci FREE ENTRY, nezapomeňte sledovat pořadatelský server RnB.cz, protože zde pro vás bude připravena soutěž o volné vstupy na akci!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016