PARTYINFO

 

TAKE CONTROL - MOMENTUM LABEL NIGHT

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Teebee (subtitles, no), Calyx (moving shadow, uk), Stanzim (radio 1), IM Cyber (roxy), Suki (tele2beatz), Bifidus Aktif (shadowbox)

2nd stage - Voita, Ottoman
Info:
http://www.takecontrol.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Bifidus Aktif
23:30 - 01:00 Stanzim
01:00 - 04:00 Teebee & Calyx
04:00 - 06:00 IM Cyber & Suki
 
 
Take Control - poslední informace a line up Take Control představuje drum`n`bassové duo Teebee & Calyx DJ Teebee namixoval Take Control kompilaci pro časopis X MAG
Calyx a Teebee představí na listopadové Take Control nové album
Britský producent Calyx zavítal na Take Control na jaře roku 2006, kdy byla tato oblíbená drum & bassová noc ještě v plenkách a norský mág Teebee ji poctil svou návštěvou letos v únoru, kdy už chodila velmi obstojně. Už tou dobou všichni fanoušci netrpělivě očekávali nové album Anatomy, které slibovalo výsledek studiové spolupráce Calyxe & Teebeeho. Album je venku a všichni se teď mohou těšit na 16. listopad, kdy nám ho oba pánové představí osobně v rámci Momentum label night na jubilejní desáté Take Control.
 
Calyx je známý jako dvorní producent labelu Moving Shadow, největší pozornost na sebe ale upoutal až v roce 2005 albem No Turning Back. Teebee platí za jednoho z prvních mimoanglických producentů, který na ostrovech prorazil a pokořil britskou hegemonii. Majitel vydavatelství Subtitles - jednoho z nejprestižnějších labelů na scéně – už v Čechách několikrát zahrál a díky svým propracovaným a promyšleným setům patří k nejžádanějším jménům mezi většinou fanoušků.



Zahraniční hosty doplní legendární DJ a moderátor Radia 1 Stanzim a členové Take Control teamu: IM Cyber, Suki a Bifidus Aktif. Breakbeatová stage přinese sety od DJs Voity a Ottomana. Více informací o této akci naleznete na www.takecontrol.cz.

Vstupenky zakoupíte již nyní v předprodejní síti Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za cenu 200 Kč (plus poplatky předprodejce) nebo v TSP Records (Školská 26) a Growshopu (Bořivojova 95). Cena lístku na místě bude 250 Kč. 
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016