PARTYINFO

 

MONSTER BALL V. 2007

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Lumiere, Renda, Dita, Efka, Tonya Graves (vocal), Matěj Ruppert (vocal)
Live:
Simple Muffin, Tam Tam Orchestra
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk, v kostýmu 100 czk, studenti 50 czk
 
 
Letošní Monster Ball proběhne v pražském Retru
Již pátým rokem proběhne v Praze největší Halloweenská akce pořádaná pod taktovkou Prague TV a Expres Radio 90,3 FM. Jako vždy i tento rok party s podtitulem „Green Halloween“ proběhne ve prospěch dobré věci. Ve spolupráci s Nadací Partnerství se bude podporovat jejich projekt Alej Národů, který má za cíl osázení cyklostezky Krakow – Morava – Vídeň stromy pohlcujícími CO2 z ovzduší. Každý návštěvník akce bude mít možnost adopce stromu pro sebe, ten pak ponese jeho jméno a moto.
 
Tento rok se hudební produkce odrazí od vystoupení mladé rockově funky jazzové kapely Simple Muffin, následně se rozezvučí bubny a perkuse brazilskými rytmy v podání známého seskupení Tam Tam orchestra. Pokračovat se bude v DJských vlnách house, funky a old school disco v podání Djs Lumiera a Rendy, doplněné o vokály Tonyi Graves a Matěje Rupperta z kapely Monkey Business. Poté se za gramofony vystřídají slečny DJs Dita a Efka, a zajistí zábavu až do rána.

Mimo to je pro milovníky Halloweenu připraveno nestandardní představení divadla MiLoCo, spousta dobrého jídla, videoiprojekce doplněná o zelenou laserovou show,  a samozřejmě možnost vyhrát ze spousty hodnotných cen věnovaných partnery do tomboly či soutěže o nejlepší kostým - například jízdní kolo, výlet na kole po Moravských Vinicích nebo romantický večer v Praze a další… Připravte se na skvělou zábavu s rozumným smyslem – pomoci alespoň trochu napravit znečištěné prostředí v naší překrásné zemi.

Monster Ball V. podpořili:
JobsInPrague.cz, Vasico a Expat Business Association, TGI Friday’s, Bohemia Bagel, Fraktal, Pizza West, Lehká Hlava a Subway Sandwiches, Quix, Atrakta, Coinspiracy, Ekonoprint, EEE, Prague Monitor, Provokator, Think Again, Radio1, Techno.cz, Rave.cz, Poslouchej.net, Respekt, Novy Prostor, Start Here.

Ceny do tomboly a soutěže o nejlepší kostým:
2x jízdní kolo Iffy
výlet na kole po Moravských Vinicích
romantický večer v Praze (luxusní restaurace La Degustation, lístky divadlo Archa, AAA taxi převoz)
ošetření v masážním salonu Cybex
poukazy do World class fitness
poukazy do obchodu Carhart
vstrupenky na koncertt skupiny Cirque du Soliel
1000,- K4 účet v baru Harley’s
skateboard
CD
Poukazy k návštěvě Cinema City
Poukazy k návštěvě Botanické Zahrady
Atd…
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016