PARTYINFO

 

BATTLE NIGHT 5

Datum konání:
17.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Dig Doggs Crew (Yarri, Cube, Stereotype), Hajtkovič (sk)
Live:
L.Ú.Z.A. (sk), Jackpot aka Dee (křest nového CD
Info:
http://www.battlenight.cz
info@battlenight.cz
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk, freestyle battle o prize money 10.000,- + (mini-bike, oblečení..), beatbox battle, female street dance show, vip zone - bar, welcome drink, hostesky, plasma projection etc..
 
 
Battle Night 5 a "Pimpin Aint Easy" nejen souboj, ale i strart nových partynocí v Praze
 
 
Hell Yeah, 17.11. tak to je sobota.. a aby podzimní Praha nebyla ochuzena o pořádné parties, náš promo team připravil hned několik mejdanů. Začínáme 17.11. již jubilejní akcí BATTLE Night s pořadovým číslem 5. Na co se můžeme těšit: Živě se nám představí slovenští kolegové z Bratislavy L.Ú.Z.A. (Čistychov, Slipo a DJ Hajtkovič), za Prahu JACKPOT aka DEE, který pokřtí novou desku "Už Je Čas" za účasti Weksl Moneyaks (Aler, Ramez) a hostů, kterými budou Marpo a Mc Wohnout.



Večerem vás provede party djs crew "DIG DOGGS" ve složení DJ YARRI, CUBE a STEREOTYPE. Nebude chybět ani Female Street Dance Show v podání nádherných slečen. Beatbox Show obstarají FANY a NASTY, nedávno vydali první beatboxové album "Beat Apetit", které také odpresentují na této akci. Pro zájemce o více luxusu jsme připravili VIP ZONE. Horní prostor klubu se změní na soukromé popíjení na baru, pro hosty bude připraven Welcome Drink, Plasma Projekce, Hostesky atd. Dále bychom rádi upozornili, že od soboty 24.11. startují pravidelné sobotní partiez pod hlavičkou " Pimpin Aint Easy" více informací již brzy!


Přihlášky do battlů zasílejte na info@battlenight.cz nebo formulář v sekci přihlášení

Pro více informací www.battlenight.cz

Předprodej - ticketstream.cz = říjen + listopad 100,- + (poplatky prodejce) / VIP ZONE 200,- + (poplatky prodejce). Na místě = 120,- v recepci Retro Music Hall.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016