PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - BB Centrum Gerbera
DJs:
Chris Sadler, Tráva, Manio & Petr K, Adam Cloud, Efendy, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Na páteční Havaně v Budějovicích se utkají barmani ze čtyř měst
Budějovická party Havana Club Tour už příští pátek
Hledání nejzručnějšího českého a moravského barmana se blíží ke konci. Havana Club Tour de Bar, turné skvělého kubánského rumu po tanečních klubech proběhne už jen ve třech městech. Příští pátek se můžou těšit v Českých Budějovicích, kde to kromě několika špičkových barmanů roztočí i Chris Sadler, Tráva, Manio & Petr. K, Adam Cloud a Tripmain.
 
Havana Club Tour de Bar 2007 v Českých Budějovicích proběhne v prostorách Gerbera - Budvar Arény. Již sedmá zastávka turné kubánského rumu a nejlepších domácích DJs je výzvou pro dvacítku barmanů, zastupujících desítku nejlepších podniků z Českobudějovického regionu, kteří jsou schopni kromě míchání nabídnout i něco navíc. Fantastická atmosféra, kterou návštěvníci turné na všech proběhlých akcích vytvořili, byla pro každého mistra shakeru opravdovou výzvou.



Zvlášť pokud jim k tomu hráli DJs typu Tráva, Loutka, Louis Osbourne, Layo & Bushwacka, Terry Francis, Dimitri a další. Barmanská soutěž nebude ovšem jediné lákadlo na party. V exkluzívní "smoking D lounge" zóně bude celou noc probíhat soutěž o iPod! Tak se tam nezapomeňte se stavit. Příjemným zpestřením akce bude také kvalitní zvukový a světelný park doplněný o vychytané videoprojekce.

Party Havana Club Tour de Bar začne ve 21 hodin a vstupné bude stát 150 korun.

www.tourdebar.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016