PARTYINFO

 

WHAT THE HELL

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Face (techno.cz), Sense, Alibabas, Czechboyslim
 
 
What The Hell @ Pekelnej Bar
“What The Hell?” Tuhle větu jsem tehdy vypustil z úst... A tenkrát to znamenalo něco takového jako ono dnešní: “Ty kráááávo, tak to je mazeeec!” :) Byla to doba mých prvních kontaktů s “kluky od gramců”. První párty, první zmatky, první pokusy i omyly. Doba prvních ikon a vzorů. A o těch podstatných párty What The Hell bude! Pojďme si představit hlavní aktéry...
 


Alibabas: Vyslovte jeho jméno kdekoli v západočeském výběžku, hlavně v okolí Marihuánských Lázni a každý si rád vzpomene na některý z mnoha mejdanů s tímto výborným panem DJem. Jeden z těch, o nichž můžete říct, že si hraje ty svoje “Babasoviny”. Má zkrátka osobitý a nezaměnitelný styl.

Sens: Hudební nezmar v tom nejlepším slova smyslu! Jeden z nejnadšenějších propagátorů elektronické muziky v tom našem malém českémpárty rybníčku. Jeden z tatínků vymazleného festiválku Sunset, zakladatel sdružení stejně parádně postižených lidí Noisy Pioneers a v neposlední řadě resident legendárního Mazaného Králíčka. Navíc vlastní vytříbený vkus a dokonalý sluch.

Face: Tak ten je úplně najviac nadšenec ze všech! :) Jeho sety jsou stejně brilantní jako reporty, které pod nickem Myclick pravidelně píše pro Techno.cz.

Czechboyslim: Asi bych byl pěknej blázen, kdybych si s nimi nezahrál, co říkáte? :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016