PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Airto
Live:
Trash Fashion (uk)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Britští Trash Fashion vystoupí tento pátek na Plastique
Drazí plastique fans, Opět nadešel čas naší oblíbené party a tentokrát bude program ještě mnohonásobně peprnější, neboť se k nám z UK řítí kapela, na kterou jsem se osobně již dlouho velmi těšil. Trash Fashion vzali anglickou scénu velkým útokem a záhy se stali nejen miláčky publika, ale také hudebních kritiků.
 
Jejich hudba má vynikající razanci, ale zároveň melodičnost a především nápad, nadhled a skvělý humor. Vystoupení bývají strhující a hodně barevná, o čemž se již v pátek přesvědčíta na vlastní oči i uši. Nové E.P. kapely ”Mom & Daddy” bylo tento týden zařazeno i do vysílání Radia 1a stejnojmenný videoklip můžete nalézt i ve vysílání hudební televize Óčko v pořadu Knokaut, který běží v pondělí 12.11. 2007ve 22.00 a v reprise pak v sobotu 17/11. Resident DJ Vectif si tentokrát připravil vice, než 3hodinový set a večer vám rozehřeje resident noci Elektra DJ Airto. Vizuály jsou tradičně v režii residentního mága Plastique VJe Martina. Nebudou opět chybět ani dárky on madgirlnancy.cz. Telvizní štáb Óčka bude pak přítomen i během páteční party a pořídí z vystoupení Trash Fashion záznam, který bude odvysílán v pondělí 2/12/2007.

TRASH FASHION (Propaganda Records, London, UK)

Trash Fashion se dali dohromady v roce 2004 jako 2-pice band pod vedením bratrské dvojice Jet Storm (zpěv) a Mason Storm (kytara). Později se k nim připojuje baskytarista K-Bomb a bubeník Bam Bam. Spojením několika různých stylů jako jsou dance, rock, rave, emo, hardcore, hair metal, vytvořili svůj jedinečný a velice chytlavý sound. Do povědomí posluchačů se dostali přžedevším díky svému prvnímu singlu “Rave Dave”, který vyšel v prosinci 2006 a byl během chvíle vyprodán. Dnes jsou Trash Fashion jednou z nejžádanějších britských kapel a jejich vystoupení bývají nabitá strhující energií a především velkou dávkou humour. Trash Fashion vystupovali již jako předkapela Faithless a absolvovali dvoutýdenní turné po USA a Evropě. Nyní poprvé v České Republice, na vrcholu popularity a před velkým průlomem na světová podia. Přijďte posoudit sami.

www.trashfashion.co.uk // www.myspace.com/trashfashion // www.youtube.com/trashfashiontube

Napsali o nich:
Super Super: Velice přesvědčivé a mile. Trash Fashion jsou Motley Crue dohromady s The Muppet Show s malou dávkou Beastie Boys v mixu.
The Times: Scéna má konečně svoji pin-up star! Je jí zpěvák kapely Trash Fashion – Jet Storm.
NME: Připravte se na Trash Fashion!
Kissy Sell Out Radio 1: Nejlepší věc, která pochází z Birminghamu. Miluji tuhle kapelu. Běžte si poslechnout Trash Fashion.
Disorder Magazine: Trash Fashion je Nu Raveová odpověď na Duran Duran.

8. října 2007 vyšel na jejich vlastním labelu Propaganda Records jejich nový singl “Mom & Daddy “.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016