PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

Datum konání:
23.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Marcello (nl), Moskito, Lucas
Popis:
start 22:00
 
 
Loutka, Marcello a další na listopadovém vydání Remember House
Slavné houseové pecky z minulého století se vrací! Residentní večer DJe Loutky je tu se svým třetím pokračováním. Na minulých akcích jste mohli slyšet šarmantní holanďanku 100% Isis a amerického Erica D Clarka, který vystupoval společně s famózní vokalistkou Miss Bunty. Další díl bude pokračovat v amsterdamské linii a my se tak můžeme těšit na dje, který pamatuje ony slavné mejdany v Praze na konci 90.let. Hostem večera bude DJ Marcello!
 


Společně s Loutkou odehráli několik nezapomenutelných mejdanů. Celou partu doplní djové, kteří tehdy patřili pod křídla legendární agentury Roxydust – MOSKITO a LUCAS. Opět si zavzpomínate na tracky, které Vám Loutka servíroval na legendárních Shake parties, které pod jeho rukama znějí stále skvěle a nenapodobitelně, protože Loutka to tam prostě pořád má.

Party pro pamětníky i pro nové publikum, které nemělo šanci okusit onu zlatou a neopakovatelnou atmosféru 90.let v našich klubech. Na zatím proběhlých dvou akcích jsme mohli slyšet, že staré skladby neztratily nic ze svého kouzla a že znějí velmi aktuálně i dnes.

Přijďte si zavzpomínat!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Remember House od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016