PARTYINFO

 

MAXIMIZOR

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost Van Bellen (nl)
Live:
Feral From Cantankerous (uk)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Maximizor @ Rock & Rave Slaves
Residentní večer holandské superstar Joosta van Bellena a jeho čtvrté pokračování je na dosah. Již v pátek 30/11/2007 tento hudební chameleon, jak mu bývá často přezdíváno, roztančí klub Radost FX svojí naprosto nenapodobitelnou směsicí nu rave, rocku, electra a funky.
 
Joost si u nás získal obrovské renomé již v 90.letech, kdy byl pravidelným hostem akcí pořádaných agenturou Roxydust. Nezapomenutelná jsou jeho vystoupení na legendárních Shake parties i jeho speed garageové období, kdy procestoval svět s party Speedfreaks. Dnes je Joost van Bellen jedním z nejoriginálnějších djů na taneční scéně. Je také oficiálním djem společnosti Diesel, pro kterou pracuje i produkčně. I díky této spolupráci jsme vám schopni nabídnout tento unikátní projekt. Po Princess Superstar a Alexanderu Techniquovi (DJ´s ARE NOT ROCKSTARS) a holandské partičce Sanyi, Miss B-Have a Wannabeastar dorazí tentokrát umělkyně, jejiž osobnost je v hudebním průmyslu naprosto výjimečná. Skvělá, šokující a strhující zpěvačka FERAL z kapely Cantankerous.


FERAL FROM CANTANKEROUS (London, UK)


Zpěvačka britské kultovní formace Cantankerous. Obrovský pěvecký talent s velmi kontroverzními názory a vystupováním. O Cantankerous se píše, že se jedná o skupinu jedinců z UK , vystupujících v maskách, kterým není svaté nic z punku, dancehallu, hardcore a industrialu. Jejich hudba je směsicí rockových, dunivých beatů, perfektních basových linek, inovativních melodií a skvělých, kontroverzních textů. Feral je jedním z největších talentů britského hudebního průmyslu, nicméně je velmi těžko zvladatelná. Její vystoupení jsou opravdovým zážitkem. Společně s producentem Gary Geckem vydala na jeho labelu Orange jeden z největších klubových hitů tohoto roku Gary Gecko & Pigwboy feat. Feral – DSKASTING.

www.mysapace.com/feralfromcantankerous
www.myspace.com/cantankerous
www.myspace.com/mrgarygecko
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016