PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
29.11.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), DJ Home (kne´deep), Diome (vivacity)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
UNPLUGGED @ House boat U Bukanýra
Přišlo to tak náhle... Zima zalézá v těchto dnech nepříjemně za nehty a kdo nemá rukavice, ten si musí zoufat! Chcete zahřát? Zahřejeme vás! Plný bar House boatu U Bukanýra čeká jenom na to, až ho pokoříte. Že pijete jen vodu? Tak pak to musíte rozbalit na parketu a vybrat si hned ze tří stylových škatulek, které budou na akci UNPLUGGED oblíbeným místem na vltavské hladině znít.
 
DJ Face, rezident této noci, si z pošty před pár dny přivlekl balík z Anglie a jeho obsahem bylo zas a znovu nu disco. Naštěstí se rád dělí, nemyslí jen sobecky na sebe a tak by měl radost udělat i vám. Něco nového představí ovšem také první host DJ Diome. Nebude to disco, bude to jazz - respektive nu jazz! Plzeňák, který před pár dny oslavil už desetiletí za gramofony, využije totiž zvláštnosti tohoto večírku pod hlavičkou serveru Techno.cz a na gramofonech roztočí to, co od něj jinde neuslyšíte. Stejně jako druhý host – DJ Home! Ten nechá techno i schranz protentokrát doma a umíchá vám speciální set z oblasti progressive house. Nevěříte? Přijďte to zkontrolovat - jsme nedočkaví, začínáme už ve 20:00!



A nezapomeňte! Stejně jako každý poslední čtvrtek v měsíci tu na palubě potkáte redaktory a fotografy serveru Techno.cz, tak jim klidně dejte tip, kam by měli za kulturou vyrazit, případně co vám na portálu, který se věnuje taneční muzice, tolik chybí. Neukousneme vás. :)  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl UNPLUGGED se koná 27. prosince 2007 a tentokrát vám zahrají: DJ Face (Techno.cz), DJ Airto (Roxy), DJ Vectif (Plastique)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016