PARTYINFO

 

APOKALYPSA

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Amok stage - Eddie Halliwell, Pet Duo, Joris Voorn, Clodagh, D.A.V.E. The Drummer, Dejan Milicevic, Killswitch, Misa Salacova, Jerry, Michael Poliak
Mentos stage - John B, IM Cyber, Tripmain, Bon Finix, Blulajta, Martin Frank
Info:
http://www.apokalypsa.eu
Line-up:
AMOK STAGE

19:00 - 20:00 Michal Poliak
20:00 - 21:00 Jerry & Misa Salacova
21:00 - 22:30 Dejan Milicevic
22:30 - 00:00 Joris Voorn
00:00 - 01:30 Clodagh
01:30 - 03:00 Eddie Halliwell
03:00 - 04:30 Pet Duo
04:30 - 06:00 D.A.V.E. The Drummer
06:00 - 07:30 Killswitch

MENTOS STAGE

20:00 - 22:00 Martin Frank
22:00 - 23:30 Bon Finix
23:30 - 01:00 BonTrip
01:00 - 02:30 Tripmain
02:30 - 04:30 John B
04:30 - 06:00 IM Cyber
06:00 - 07:30 Blulajta
 
 
 
Praktické informace k Apokalypse - lístky na místě budou Poslední videosoutěž k Apokalypse Electronic Carnival – John B David Merlino: "Chci se naučit hrát na bubny, abych mohl Aně bubnovat!" Videosoutěž s Pet Duem o fotopass na Apokalypsu Electronic Carnival
Anketa s DJs před Apokalypsou Electronic Carnival
Přinášíme vám anketu s několika DJi, kteří vystoupí na únorové Apokalypse Electronic Carnival. Další informace najdete na: www.apokalypsa.eu
 
1) Co Ti v uplynulém roce udělalo největší radost a co tě naopak nejvíce zklamalo?

2) Jak hodnotíš line up únorového dílu Apokalypsy? Myslíš, že je to "cesta" tím správným směrem?


3) Koho si určitě nenecháš ujít, kdo tě po hudební stránce nejvíce zajímá? Jak vlastně trávíš čas po svém setu - bavíš se s ostatními, nebo dáváš přednost odpočinku - doma nebo v hotelu?


4) Jaké jsou tvé plány pro rok 2008 - ať už v pracovním, nebo osobním směru?


5) Poslední otázka - jak vidíš sám sebe tak za patnáct let?



Im Cyber

1) Přišla jsem na spoustu důležitých věcí, nasbírala nějaké zkušenosti, radovala se z pár desítek dobrých releasů a skoro se pozvracela při poslechu stovek vycházejících debilit.

2) Otevřený přístup bez předsudků může být jen dobrá cesta.

3) Kvůli hraní na Slovensku přijedu až k ránu na svůj set, takže mi bohužel uteče všechno. Ale Blulajta bude super! :) Dřív jsem z mejdanů odcházela poslední, teď pravidelně podléhám vidině teplé postele.

4) Letos mě čekají bakalářky, tak tomu podřídím celý první půlrok. Dál zatím neřeším.

5) Skvělý manžel, super děti, příroda a baráček se zahradou, kde píšu svoje sociologický chytrárny :)


Blulajta

1) Nejvíc mě potěšilo pár menších, téměř rodinných open airů v létě…zklamání nějak výrazné asi není žádné…

2) Těžko říct…osobně mám Apokalypsu zažitou jako techno akci…a nejsem zase tak moc znalej jmen pohybujících se ve sférách rovného beatu… :o)) Nicméně čím větší spektrum bude nabídnuto posluchačům, tím lepe…

3) Určitě jsem zvědavej na šílené Acid Techno Davea…co se Johna B týká, toho jsem slyšel mockrát, takže už vím co od něho mám čekat… :o))

4) Kámoši, panáky…klasika…podle nálady… :o))

5) Chtěl bych určitě dokoupit ještě pár nezbytností pro zázemí domácího ministudia a najít si svůj osobitej zvuk co se produkce týče…nápady jsou pořád, ale dát jim konkrétní tvar a kus ze sebe…to zabere myslím zmiňovaný rok minimálně… :o) Sebe za 15 let už moc nevidím…ne, že bych byl pesimista…ale to je příliš dlouhá doba…nějak neplánuju takhle dopředu… :o))


Martin Frank


1) Bylo toho mnoho, ale pokud mám jmenovat pouze to, co se týká hudby - tak určitě šance zahrát si na nespočetně dobrých mejdanech, noví známí a má nová rezidentní noc v pražském clubu Duplex. Zklamáním jistě Dance Awards a konzervativnost partypeople na nové styly.

2) Lineup únorové Apokalypsy je podle mého názoru všestranný a zachycuje široké spektrum clubberů a el.hudby. Přece jenom se za večer prostřídá mnoho stylů - premiérově i dnb a opravdu každý si přijde na své.

3) Určitě si nenechám ujít na Mentos stagei výborný dnb a show v podání Johna B a na hlavní stagei rozhodně Eddieho Halliwella, Jorise Voorna a Clodagh. Čas po svém vystoupení trávím rozdílně - záleží na párty a okolnostech - jestli druhý den nehraji někde jinde apod. Na Apokalypsu ale plánuje dorazit hodně známých, proto to vidím na pořádnou kalbu až do rána.

4) Je toho hodně - ale především vlastní produkce, znovu - oživení mé rezidentní noci Electricity a v osobním životě úspěšné dokončení studia.

5) To se radši neodvažuji uvažovat ;)


Bon Finix

1) Největší radost mi udělal Bůh, který mi prodloužil život, když jsem díky obrovskému štěstí přežil autonehodu. Nejvíc mě zklamalo, že jsem nevyhrál v Sazce tu milionovou výhru, o které jsem snil. Ale jak se říká, jsou důležitější věci, než peníze, například právě to zdraví.

2) Nemám rád akce, kde se od začátku do konce hraje dokola to stejný. Nevím přesně, co každý DJ v line-upu na hlavní stagei hraje, ale z toho, co jsem četl, to vypadá na více odnoží techna, tak si snad každý fanoušek najde to své. Druhá stage, rozdělená na electro vs drumec, rovný vs zlomený beaty, John B vs John B? Jo! Bude to mazec! :)

3) Eddie je neuvěřitelnej showman, tak si jeho vystoupení rozhodně nenechám ujít. John B v electro nebo D’n’B setu? Nebo v obojím? Jakkoli to bude vypadat, mám o to zájem. Před svým vystoupením se bavím, v průběhu svého setu se bavím, a kdykoli to jde, rád zůstávám na akci a bavím se dál :)

4) Navázat na úspěšnost mé rezidentní noci Kick da Night i v roce 2008. Propagovat projekt Bon Trip, ve kterém figuruju s mým parťákem Tripmainem. Společně s In Music startujeme novou párty v Mecce s názvem Musica, se kterou chceme přivézt na naší scénu něco čerstvýho. A mezi tím vším si chci dát aspoň jednu pořádnou dovolenou, abych netrpěl workoholizmem.

5) Ideálně v důchodu. Ležel bych na pláži, před mým beach barem někde v Karibiku, s koktejlem v ruce a každý druhý víkend bych pořádal párty pro všechny moje kamarády. A pak se probudím a zjistím, že to byl jen sen. Smůla. Nebo, že bych do té doby vyhrál tu loterii, hm? :)


Tripmain

1) Byl to ohromný a úspěšný rok. Krátce řečeno - hraní na Macháči a s Tiestem bylo pro mne to nejlepší v roce 2007. Navíc stálý úspěch VIBE byl také výborný. Co se týká zklamání - neměl jsem žádná velká zklamání, jen několik menších jako např. propásl jsem pár bookingů.

2) Line up únorové Apokalypsy je velmi dobrý, ale byl jsem překvapen, že Eddie Halliwell je hlavní DJ. Pokud vím, na Apokalypse je na hlavní stagei většinou Hard Techno/Schranz a Eddie je Techno až Tech Trance DJ, co si pamatuji. Tato příjemná změna ve stylu zřejmě povede k tomu, že Apokalypsa se udrží na scéně dlouhou dobu.

3) Mám zájem si poslechnout Johna B, Eddieho Halliwella a Jorise Voorna; zvláště toho Johna B, jehož set bude jistě velmi zajímavý. Po odehrání svého setu rád zůstávám a seznámím se s lidmi, abych se dozvěděl, jak se baví a co mají rádi. Jestliže se nezdržím dlouho a jdu si odpočinout domů nebo na hotel, tak jen proto, že musím druhý den ráno někam cestovat, abych dodržel další booking.

4) V roce 2008 bych se rád soustředil na produkci. Koncem roku 2007 jsem nahrál track s mladým talentovaným norským producentem jménem Espada, který měl premiéru na Cybertronicu 3. Těším se na další spolupráci s Espadou. Co se týká mého osobního života, pracuji na diplomové práci, abych letos ukončil univerzitní studium.

5) 15 let je velmi daleko, ale s jistotou mohu říct, že bych měl rád vlastní rodinu a stále pracoval v hudební sféře. Má láska k hudbě je příliš silná na to, abych ji opustil. Jinak doufám, že budu a všichni lidé kolem mne šťastní a usměvaví.


Misa Salacova

1) Radost mi udělalo hodně věcí – svatba, povedená státnice z angličtiny, určitě také hraní na mnoha zajímavých místech, radost mi dělají naši kluci pejsci…je toho hodně, důležité je mít radost i z maličkostí. A co mě zklamalo? Kromě drobností, které nestojí za řeč, asi nic…

2) Určitě je to posun. Apokalypsa se vyvíjí, snaží se nabídnout svým návštěvníkům neustále něco nového, a to je, myslím, dobře. Jestli je to cesta správným směrem se teprve uvidí.:)

3) Tentokrát mě velmi zajímá hned několik jmen – určitě Eddie a jeho pověstná show, pak také John B – moc se mi líbí jeho styl, pak se také těším na Dejana, nebo Clodagh. Pro mě to bude tentokrát opravdu stát za to☺ K druhé části otázky – většinou se na party nezdržím moc dlouho, přece jenom, už toho tolik nevydržím, co dřív☺ A v týdnu si nemůžu dovolit dospávat něco z víkendu. Apokalypsa je ale výjimkou.

4) Za 14 dní mě čeká poslední státní zkouška, takže doufám, že dopadne dobře a já budu mít konečně klid od školy. To je teď pro mě hlavní priorita. Dál se uvidí.

5) Těžko říct, ale doufám, že už budeme mít děti a budeme vést klasický „rodinný“ život. Podrobnosti nechám na osudu.

Michal Poliak

1) Těžko vybírat vrcholné momenty, je toho hodně na obě strany…největší radost asi to, že se mi konečně podařilo obklopit se správnými lidmi a je to ku prospěchu pro všechny z nás. Největší zklamání a omyl svého života jsem zatím zažil předloni, v roce 2007 nevím co zmínit.

2) To každopádně a jsem tomu moc rád, jelikož techno dost zvolňuje a je potřeba lidem ukázat další možnosti, tak věřím, že tohle je ta správná volba.

3) Určitě Eddieho, ten mi je určitě nejbližší a také jsem velice zvědav na Clodagh. Pokud na to mám po setu ještě síly, velice rád si vychutnám party ještě z pohledu návštěvníka..

4) Osobní si z dovolením nechám pro sebe. V pracovním je pro mě rok 2008 total focus na hud. produkci, a to i za cenu, že odmítnu hraní na některých méně významných akcích. Jenom teď v zimě mi vyjdou desky na 4 labelech, z toho 2 remixy, ale chci hlavně vydat několik releasů na velkých labelech. Velice mne nadchlo hraní prog. housu v Madridu a rozhodl jsem se v hud. produkci nabrat i tento směr. Budu také dokončovat videoklip a čeká mne hraní na několika klíčových akcích na domácí scéně včetně např. Creamfields.

5) Obklopen rodinou a přáteli, věnovat se tvorbě hudby a budu hrát tak max. 2 víkendy v měsíci.

www.apokalypsa.eu
 
Dekorace Apokalypsy od výtvarníka Jaroslava Milfajta Vzkaz Eddie Halliwella pro Apokalypsu Pet Duo: „Heavy hardtechno roku 2008!“ Videosoutěž Eddie Halliwell – Apokalypsa Electronic Carnival Kdo je Killswitch? Kdo je Joris Voorn? Apokalypsa - videosoutěž s Clodagh Staň se členem party teamu Apokalypsa Kdo je D.A.V.E. The Drummer? IM Cyber: "Techno pro mě bylo vedlejšák." Web Apokalypsy a předprodejní místa spuštěny Kdo je Eddie Halliwell? (Pioneer/Fire It Up/BBC Radio One/Uk) Chceš být PR manager Apokalypsy a udělat rozhovor s Pet Duem? Apokalypsa 28 @ Electronic Carnival Chceš se stám členem v teamu připravující Apokalypsu 22.2.2008? Apokalypsa uzavřela line up na 28. díl, který proběhne v únoru

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Apokalypsa Electronic Carnival od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016