PARTYINFO

 

FUNKILLA

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
General Midi, Saku, Kaplick, Saboteur
Popis:
vstup 130 czk
 
 
Breakbeatový General Midi míří do liberecké Casty
Po jendoznačně originálním dji Edu Baylingovi aka I.D. nastupuje v první frontě říjnové Funkilly opravdový generál. Fat ass digital funk, tak bychom specifikovali styl, kterýmžto se Paul Crossman a.k.a General Midi vydávající na hybridovském labelu Distinctive rec. proslavil.
 
Vzpomínky na jeho vystoupení na festivalu Cosmic Trip 2005 nedají zapomenout na vynikajího dje a hutný elektrofunky sound vibrující spoceným stanem. Jak se General Midi popral se zvukem módního "nu skool elektra" a současné elektroniky se přesvědčíme v pátek 26.října v libereckém Casta Clubu. Klub bude otevřen již od 21.00. Lineup byl na poslední chvíli obohacen o zajímavou personu skromné liberecké scény, dje a producenta známého pod pseudonymem ANS. Ansova domácí tvorba zaujala hlavy dubstepového sublabelu Botchit and Scarper (věhlasné britské bb vydavatelství :)natolik, že jabloneckému liberečákovi vydali letos v létě třískladbový vinyl s názvem Dungeon. Pokud byste se po desce pídili, na Juno records ji jistě objevíte.

Warm up set bude tedy v režii pozoruhodné existence a hledači novinek na scéně by pravděpodobně neměli zaváhat....na ohrané levnější vstupné vás lákat nebudeme :). Večírek podpoří, po delší odmlce, djs Kaplick a Saku a pokud by team utrpěl v průběhu večera některá lehká zranění, vystřídá ranní směnu náhradník dj Saboteur.

PS:
Pokud se chystáte z Prahy busem, nezapomeňte, že na trase pha - lbc operuje fašistická skupina jednotek S.A. (student agency) a do autobusu se bez včasně zakoupené místenky nedostanete! Místenky však v zájmu bojkotu kupujte pouze u čsad....pokud však na této trase vůbec fungují :(.

Info:
www.castaclub.com
www.breakbeat.cz
www.generalmidi.co.uk
www.myspace.com/generalmidi
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016