PARTYINFO

 

IBIZA SILVESTR

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Orbith, Jerry, Michal Poliak, Hydrophonic, Radan Mach, Cuba6, Michal Pesina, Marco-IMP, Carlos
Popis:
vstup 299/399/499 czk
 
 
Brněnský klub 7.nebe otvírá třetí bar
Dne 21. prosince Vám nadělíme první vánoční dárek. Na koktailové party „Shake It!“ pro Vás bude poprvé otevřen třetí bar (koktailový) v suterénu klubu 7.nebe a spolu s otevřením tohoto baru bude nově otevřen také VIP prostor (s pohodlnými gauči a sedačkami). Nový bar nabídne více než 30 druhů míchaných nápojů za příjemné ceny a rozšíří nabídku nápojů, které jsou Vám k dispozici. Točit se zde bude pivo Heineken, které patří mezi nejoblíbenější světové značky. 
 
Otevření tohoto baru by mělo také přispět k rychlejší obsluze, takže když bude úplně narváno, kořeny při čekání na svůj oblíbený drink určitě nezapustíte. Nový bar také přinese dalších 25 míst k sezení a dalších 25 míst pro majitele VIP karet. V nejbližší době bude tento bar dovybaven o další 2 plazmové televize, které zcela jistě přispějí k Vašemu komfortu. Suterén klubu bude striktně nekuřácký a doufáme, že i tišší prostory, které v klubu doposud chyběly spousta z Vás ocení. Přejeme si, aby jste byli s novým barem maximálně spokojeni a aby Vám zpříjemnil pobyt v našem klubu. Zítra poprvé, přijďte tedy vyzkoušet náš nový bar. Těšíme se na Vás…



Na silvestrovské party Ibiza Silvestr bude celý prostor sloužit jako VIP zóna, kde Vám v ceně 999 Kč nabídneme občerstvení formou švédských stolů, nealkoholické nápoje a pivo Heineken po celý večer zdarma (do vyčerpání zásob), na přípitek od nás každý obdrží láhev sektu Bohemia. Počet VIP vstupenek, které můžete zakoupit na baru 7.nebe (popřípadě dobírkou), je limitována na pouhých 50ks.



Více informací se dozvíte na www.7nebe.cz, prostor koktailového baru můžete shlédnout na fotografiích u článku.
 
Jaký bude Ibiza Silvestr v 7.Nebi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016