PARTYINFO

 

IBIZA SILVESTR

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Orbith, Jerry, Michal Poliak, Hydrophonic, Radan Mach, Cuba6, Michal Pesina, Marco-IMP, Carlos
Popis:
vstup 299/399/499 czk
 
 
Brněnský klub 7.nebe otvírá třetí bar
Jaký bude Ibiza Silvestr v 7.Nebi
Po roce se opět blíží noc, po které se letopočet změní na 2008. Ano, tou nocí je Silvestr, kdy oslavíme odchod starého a příchod nového roku. Ve Vašem oblíbeném klubu 7.nebe jej pro Vás chystáme již od října, aby se tato speciální noc vryla do paměti Vám všem a stála opravdu za to. V tuto chvíli je na místě představit Vám kompletní line-up, na který se můžete 31.prosince v 7. Nebi na party Ibiza Silvestr těšit.
 
Oproti loňskému roku bude tento Silvestr speciální, obsazen bude pouze brněnskými DJi a nabídne to nejlepší, co lze v Brně najít a slyšet. Na hlavní stage se po dlouhé době představí stálice české taneční scény, propagátor tolik populárního stylu electro, rezident nejlepší české klubové party Elektra, DJ roku 2003 a výborný bavič, to vše v jedné osobě- DJ Orbith. Sekundovat mu bude jeho bratr, který se zasloužil o rozvoj moravské taneční scény, pořadatel party Apokalypsa, osoba Vám všem velmi dobře známá a tou je DJ Jerry. Dalšími hvězdami této noci bude DJ a úspěšný producent Michal Poliak, jehož desku hrál i samotný Carl Cox ve svém Essential mixu, dále stále stoupající a nezadržitelný DJ Hydrophonic, který Vás roztančí pořádnou dávkou aktuálního soundu. Nemůžeme zapomenout ani na brněnskou legendu, kterou je stále svěží Radan Mach. Dění na hlavní stage doplní resident klubu 7.nebe DJ Cuba6, který Vás zcela jistě nenechá sedět a nadějný Marco-IMP.

A protože na Vás nechceme šetřit, nabídneme ještě i druhou stage, která bude také velmi vypečená. Představí se na ní v mnoha-hodinovém mixu největší brněnský houseový talent Michal Pešina, kterého doplní nadějný tranceový DJ Carlos. Čekají Vás tedy 2 stage obsazené celkem devíti špičkovými DJi. To by nebylo samo o sobě málo, ale my Vám nabídneme ještě víc. Těšit se můžete na speciální světelnou a laserovou show, dekorace a jak je v 7.nebi zvykem i na překrásné Go-Go tanečnice. Pokud by Vás ani toto nepřesvědčilo, tak mrkněte na fotky z loňského roku, které Vás zcela jistě přesvědčí.

Od 1.11. se v předprodeji objeví první vstupenky za pouhých 299Kč, cena vstupného na místě bude do půlnoci 399Kč a po půlnoci 499Kč. Dále nabízíme speciální VIP vstupenky do nově zbudovaného VIP boxu (max. 40 osob) za 999Kč- tato cena obsahuje občerstvení formou švédských stolů, láhev sektu pro každého na přípitek, pivo Heineken a nealko nápoje ZDARMA po celý večer. Každý návštěvník dostane u vstupu panák na uvítání zdarma…

Velmi se na Vás těšíme a doufáme, že tuto speciální noc prožijete v námi.

Pro více informací navštivte www.7nebe.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016