PARTYINFO

 

HIP HOP ALLSTARS

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Nironic & Wich, Mike Trafik & Orion, Rawal
Live:
Kontrafakt (křest alba - Bozk Na Rozlúčku), Moja Reč, Berezin
Info:
http://www.hiphopallstars.cz
Popis:
vstup 220/290 czk
 
 
Nejbr Mix 3 živě v Abatonu
Hip Hop Allstars @ Kontrafakt křest nové desky
Po veleúspěšných albech E.R.A. a Bengoro se dostává ven dlouho očekávané album „Bozk Na Rozlúčku“. Stejně jako Bengoro, i tohle album vychází na labelu Tvoj Tatko Records na přelomu Září/Říjen 2007. Deska bude dle slov kapely obsahovat materiál od nejznámějších a nejrespektovanějších producentů v Československu, plus se objeví i beat od amerického producenta Catalyst, který spolupracoval s předními jmény americké hip hopové scény.
 
Album obsahuje 17 tracků. O texty se postarali výhradně Rytmus & Ego. Dle jejich vlastních slov bychom měli očekávat mnohem vyspělejší a osobnější materiál jak po hudební, tak i po textové stránce. Jako pilotní singl, ke kterému se natočilo zatím údajně nejdražší video hip hop scény, pouští Kontrafakt ven skladbu „Život Je Boj“, který bude už velice brzy ke shlédnutí a ke stažení!



V současnosti jsou KF s Rytmusem v čele bezpochyby nejlepší a nejprogresivnější hip hop kapelou na Československé scéně. Důkazem jsou prodeje desek, videoklipy a získání všech možných cen včetně Slovenské obdoby Slavíka - Aurel 2007, zlatá i platinová deska za prodej alba E.R.A. a ty samé ceny za sólo album Bengoro. Fenomén zvaný Kontrafakt se valí už několik let napříč Československem, Polskem, Německem a taky Amerikou, čehož důkaz je třeba klip ke skladbě „Cigánsky Sen“, který byl komplet natočený v ulicích New Yorku.

Album „Bozk Na Rozlúčku“ je bezpochyby nejočekávanější událost na slovenské i české hip hop scéně. Kapela přijíždí do Prahy, aby zde v Klubu Abaton pokřtila nové album za podpory Nironica a super producenta Wiche.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016