PARTYINFO

 

HIP HOP ALLSTARS

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Nironic & Wich, Mike Trafik & Orion, Rawal
Live:
Kontrafakt (křest alba - Bozk Na Rozlúčku), Moja Reč, Berezin
Info:
http://www.hiphopallstars.cz
Popis:
vstup 220/290 czk
 
 
Nejbr Mix 3 živě v Abatonu
Nenech si ujít pecky z Nejbr Hip Hop Mixu 3 poprvé na živo! Kontrafakt, Moja Reč, Berezin, Nironic & Wich v sobotu 3. listopadu v Abatonu, jen pár týdnů před releasem mezinárodní reprezentativní hiphopové kompilace. Kontrafakt v Libni křtí desku Bozk na Rozlůčku a ostatní jmenovaní pokřtí chystaný Nejbr 3! K tomu DJs: Trafik & Orion, Rawal.
 
Na výběrovku nahráli nové hymny Zverina, Cut Dem feat. Čistychov + Target, Moja Reč feat. Komplot, Nironic feat. Indy, Wich feat. Rasco, Lil Strike aka Alex, Grimaso feat. Koko Šajs + Supa + Opak. Dále se na Nejbru 3 objeví mladá krev MAAT feat. James Cole, Iscream boyz feat. Teego. Z vyšlých alb svojí pecku nominovaly Kontrafakt, La4 v remixu, United Flavour feat. Tina + Henry D, Pio Squad feat. Dannie, Berezin feat. Čistychov nebo Trafikův remix Dara feat. PSH a další. Velice zajímavou specialitou výběru je účast dvaadvacetileté rapperky Lara 303 z Liberce. Úplný tracklist a ukázky čekejte již velmi brzy!



Třetí díl reprezentativní kompilace, na které budou zastoupeny špičkoví rapaz z Česka, Slovenska, USA, Chorvatska, Ruska a Anglie, vyjde už koncem listopadu tohoto roku. Fanz se můžou opět těšit na přibližně dvacítku aktuálních hitů. "Nejbr trojka má opět skvělé obsazený tracklist okořeněný špetkou mladého a zajímavého přídavku," komentuje opravdu zajímavou sestavu hiphoperů, která se na Nejbr Mixu 3 sešla, duchovní otec projektu Adam "Josh" Svejkovský.

Sledujte web www.nejbr.cz! Nejbr Hip Hop Mix vol. 3 vyjde u Neighbor Beats, distribuci zajistí EMI.

První kompilace Nejbr Hip Hop Mix, která poprvé představovala to nejkvalitnější na české a slovenské scéně, vyšla v roce 2005 a obsahovala nejdůležitější věci tohoto roku plus několik songů vyrobených extra pro Nejbr Mix. Druhé pokračování s podobně nabušeným track listem vyšlo na přelomu listopadu a prosince 2006. Po roce přichází díl třetí, povstaňte a tleskejte mistrům!
 
Hip Hop Allstars @ Kontrafakt křest nové desky

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016