PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan

2nd stage - Kenny (expresradio)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sheexy House potřetí: vydáno
Tento pátek 30.11. to bude již potřetí, co v prostorách klubu Chateau Rouge zavládne nálada zvaná Sheexy House. Opět svá žezla vyzvednou djs Tazz & Bo.dan aby všem přítomným ukázali, jaká je síla a energie zábavy. Tentokrát je navíc bude doprovázet úchvatná vokalistka Gabriela. A jelikož se všichni tak pídí po tom, co to vlastně Sheexy je, tak pro vás vydáváme její legendu...
 
Bylo, nebylo. Dva chlápci (Bo.dan & Tazz) se jednoho večera vraceli domů a stala se jim podivná příhoda. Zničehonic se jim zjevil natupírovaný lev nesoucí se na labutích křídlech a začal jim povídat něco o SHEEXY. Oba jen zakroutili hlavou a pokračovali v cestě domu s tím, že tu brigádu na zpracování makových hlavic budou muset omezit. Již cestou domu si vsak povšimli, že se za nimi táhne dav bavících se a poskakujících lidí, který se neustále zvětšuje. Proto dostali chuť na jedno, a tak zašli do oblíbeného klubu Chateau Rouge. Bohužel tam zrovna nebyl žádný dj, který by lidi pobavil, tak se rozhodli, že by to mohli zkusit a pustili nějakou tu písničku. Mejdan se krapet o par dní protáhl a jediné co si kdo z toho pamatoval bylo, že všichni byli SHEEXY a bylo jim fajn. Od této chvíle se vše začalo dělit na před SHEEXY a po SHEEXY a znalci vědí, že není důležité zda SHEEXY bylo nebo nebylo, ale že bude. A že to bude...!!!



Pokud chcete zažít SHEEXY náladu na vlastní kůži, pak dorazte na další pokračování Sheexy House, kde vám přítomná atmosféra alespoň na jednu noc pomůže zapomenout na všední problémy a možná si z ní odnesete nevšední zážitek… Pokud chcete vědět, kdo již Sheexy kouzlo okusil, mrkněte na stránky www.myspace.com/sheexyhouse, kde kromě kamarádu najdete i fotoreporty z uplynulých akcí, nebo si můžete zahrát milou a jednoduchou hru :).

Začínáme v 22 hodin a vstup je jako vždy zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016