PARTYINFO

 

BREAK4BEATS

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Mampi Swift (charge recordings, uk) & Mc Jakes (uk), Bad Company (bad taste, uk), L Plus (signall.sk), Terqua, Sayko (dvoika.troika)

2nd stage - Kmin (ext-dust), Lautek (ext-dust), Marcco (breakbrno), Yak (breakbrno)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk
 
 
Vánoční Break4Beats slaví 5 pět let existence
Break4Beats slaví své první kulatiny. Už je tomu 5 let, co prostory klubu Fléda poprvé rozevřely náruč tehdy ještě mlaďounké akci. První nesmělé krůčky jsou však dávno za námi, puberta už dozněla a dnes tu před námi stojí drum & bassová dáma v nejlepších letech. Přijďte nám pomoct sfouknout svíčky na dortu, který společně vaříme už pěkných pár roků a snad ještě nějaký ten pátek vařit budeme. A vzhledem k tomu, že Vánoce tu budou coby dup, tak se snad nebudete zlobit, když vám už s předstihem za vaši přízeň nadělíme pořádné dárky.
 
Prvním z nich je Mampi Swift (UK), jeden z nejlepších drum & bassových DJs vůbec. Bůh, number 1, král doubledropů, ikona drum & bassu. Myslíte si, že je řeč o Andym C? Kdepak, takováto přízviska se pojí s Mampi Swiftem. Na pódiu ho doprovodí MC Jakes. Další na řadě je bez přehánění legendární uskupení Bad Company (UK) v současném složení Maldini a Vegas. Slovensko vyšle svého d’n’b obra a veterána tamní scény L PLUSe, dříve známého jako Larry +. Půvab a svůdné tempo dodá pražská DJka Terqua a ani tentokrát nemůže chybět Sayko. Breakmatch stage proběhne v podobném duchu jako minule, ale s tím rozdílem, že se za gramofony utká domácí Brno (Marcco a Yak) kontra hostující Ostrava (Kmin a Lautek).

Advent se blíží a s ním i závěr letošní drum & bassové sezóny. Sečteno a podtrženo Break4Beats slaví 5 let existence, Mampi Swift poprvé v ČR, proslulí Bad Company, 21. pokračování, 21. prosinec – nechcete být nikde jinde.

Více informací brzy na www.fleda.cz a www.myspace.com/break4beats
 
Mampi Swift na 5. narozeninách Break4Beats

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016