PARTYINFO

 

MAGION

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Dreikommanull (de), Joern Kleinschmager aka Audiomatik (de), Mentel, Nikolas Sternberg, Jan Resin, Click Joe
Popis:
vstup 70 czk, holky do 22:00 zdarma
 
 
Prosincové vydání brněnské klubovky Magion
Přesně po roce Magion vzkřísí svou vánočně-silvestrovskou edici. Ta minulá dopadla i díky setu berlínských The Scandals na výbornou, o minimálně stejně povedené pokračování se tentokrát jako headlineři pokusí jejich krajané, hned tři DJs schovávající se za společný projekt Dreikommanull.
 


Dva roky a nějaký ten měsíc zpět se všichni potkali na jedné z parties v lipském klubu Distillery. Ihned bylo jasné, jak hudebně blízko k sobě mají, netrvalo dlouho a společnými silami začínají pořádat vlastní minimalové večírky. S oblibou a návštěvností rostla i kvalita DJs a projektů, kterých se za dva roky v Lipsku vystřídal už opravdu solidní počet. Jména jako Troy Pierce, [a]pendics.shuffle, Sascha Funke, Alex Under, Dapayk, Butane, Barem, Miskate, Someone Else, Ultrakurt, Stewart Walker, Falko Brocksieper, dB, Portable, Andy Vaz ad. hovoří za vše. O bezproblémový chod parties se starají všichni tři – booking a technické zázemí řeší Joern Kleinschmager (oficiální DJ Dapaykova labelu Mo´s Ferry), design webu, flyerů a dekorací má na starosti Mentell (jinak také majitel stylového baru Elipamanoke, kde se konají vysmáté afterparty) a PR má pod palcem Nikolas Sternberg. Samozřejmě na sebe nenechaly čekat pozvánky do nejrůznějších klubů, letos v létě se jim dostalo cti, otevřít svým setem výborný festival Nachtdigital. Na Magionu jim bude patřit čas od jedné hodiny po půlnoci do konce, bude tak dostatek času, vytvořit na Flédě atmosféru tak, jak se na pořádný minimalový večírek sluší!

Předskokany budou jednak rezident Click Joe, který noc otevře warm up setem a jednak Jan Resin, od roku 2002 hrající DJ, který se přes zvuk technolabelů jako Kanzleramt a Axis dostal k minimal music, které už je několik let věrný (vydavatelství jako Persona, M-nus nebo Klang tvoří značnou část jeho bagu).

Tradicí zůstává volný vstup pro všechny dívky, které na Flédu přijdou do 22. hodiny, v ostatních případech platí vstupné 70 Kč. Magion, to je večírek, kde se zábava potkává s osvětou, kde není nouze o příjemnou atmosféru a je blízko na bar :-)

www.myspace.com/planetmagion
www.dreikommanull.de
www.myspace.com/dreikommanull
www.idj.cz/resin
www.myspace.com/clickjoe
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016