PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM STUDENTS NIGHT – „GODDESS IS A DJ“

Datum konání:
31.10.2007 - středa
Místo konání:
Praha - El Magico
DJs:
Elite, Katie, Adlet
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk, se studentským průkazem 50 czk, exhibice: Yo-Yo (yoyoteam.cz), afterparty: Studio54
 
 
Nikolajka.com students night – „Goddess is a Dj“
 
 
Jak už název napovídá, připravili jsme pro vás tentokráte něco opravdu božského. Není příliš mnoho party, na kterých by na vás od zpoza djského pultu působil pouze dívčí šarm a um. Druhá „Nikolajka“ tohoto semestru – opět ve středu 31.10. od 20:00 – však taková je. Našeho rezidenta Cortezze jsme tentokrát nechali doma a v klubu El Mágico (koleje VŠE Jižní město - Praha) se vám představí trio houseových princezen – Djky Elite, kterou v zápětí čeká turné po daleké Číně, residentka Pekelnýho baru a Studia54 Djka Katie a v neposlední řadě Djka Adlet, jejíž performance nikdy nikoho nenechá v klidu postávat.

Sportovní exhibici tentokrát obstarají kluci hračičkové s yo-yo přístroji a tuším, že se jim stejně jako loni opět podaří navodit stav kdy váš mozek nestíhá vstřebávat to co mu oči předkládají ke zpracování. Velmi pravděpodobně si budete moci yo-yování také zkusit a tradičně vyhrát nějaký prezent k ošacení od firem Rip Curl a Animal.

Znovu připomínám nový zvuk a světelný park, který v klubu od prázdnin je a na minulé Nikolajce jsme měli možnost na vlastní smysly vypozorovat, že opravdu šlape. Nebude chybět projekce extrémních videí a kuriozit a pro soutěživce jsou v klubu připraveny tři fotbálky a stupňový měřič síly úderu vaší pěsti. Samozřejmostí jsou velmi „studentské“ ceny všech drinků. Ofiko drink večera jsme zvolili Captain Morgan s Colou v akční ceně 45,- Kč.

To vše za 50 Kč s jakýmkoliv studentským průkazem, 100 Kč pokud již doma nemáte penál a v něm kružítko.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016