PARTYINFO

 

DRUMSTATION - SLOVAKIAN BEATZ

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Vibezoom, Deadly Viperz, Kukurica (sk), Lixx (sk), Clive (sk), X2UM (sk), Beast 67, C.N.B

2nd stage - Gromov (ru), Basetix sound system
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 80 czk
Line-up:
21:00 – Vibezoom
22:00 – Deadly Viperz
00:00 – Kukurica, Lixx, Clive, X2UM
04:00 – Beast 67
05:00 – C.N.B
 
 
Drumstation - Slovakian beatz v pražském Crossu
Další díl slavné pražské noci Drumstation se rozhodl představit vám to nejlepší, co na slovenské scéně můžete potkat. A protože jsme to chtěli udělat pořádně, vybírali jsme velmi pečlivě. Jako překvapení, které se nám podařilo na poslední chvíli zabookovat, můžete brát vystoupení uznávaného ruského producenta na druhém pódiu. Co vás tedy čeká již tento pátek v klubu Gross, čtěte v následující tiskové zprávě.
 
Tatry, bryndza, Bratislavský hrad a UFO most. To vše se vybaví, když se řekne Slovensko. Nezapomínejme ale i na parádně rozjetou drumandbassovou scénu! Jezdí tam největší jména světového dnb, kluby jsou narvané k prasknutí nadšenými lidmi a v neposlední řadě je tato země líhní talentovaných producentů a DJů. Na tento díl Drumstation dorazí z Trnavy Lixx, z Piešťan Kukurica, Prievidzu bude reprezentovat Clive a Nové Zámky X2UM.

S kvalitním českým supportem se na Drumstation setkáváte obvykle. Tentokrát ho na hlavním pódiu obstarají Deadly Viperz, Beast 67, C.N.B a Vibezoom. Slíbeným překvapením bude vystoupení ruského producenta, který si říká Gromov. Těm, co mají rádi breakcore s prvky reggae a junglu, jistě udělá radost největší. Supportovat mu budou Basetix sound system.

Pokud přijdete do 22:00, zaplatíte za vstup pouhých 50 korun. Pokud se zpozdíte, zaplatíte 80 korun. Hudební produkce začíná na obou pódiích ve 21:00. Pokud byste chtěli triko Drumstation, je stále možnost zakoupit ho na adrese shop.badpoint.cz.

Profily umělců:

KUKURICA (Beatz.sk, SignaII)

Styl tohoto piešťanského pořízka je opravdu něco! Střídá desky v neuvěřitelném tempu, jeho sety jsou plné překvapení. Dav jásá, okolo stojící DJs nevěřícně kroutí hlavou. Ne nadarmo vyhrál soutěž o nejlepšího slovenského DJe „Jim Beam Wanted DJ“. Mnoho lidí vám potvrdí, že právě on je ve své zemi číslo 1! Rodák z Piešťan si rád zahraje všechny odnože dnb, ale jeho doménou je jump-up. Mezi své nejoblíbenější producenty řadí Total Science, Zinca, Barona či Full Cycle crew. Za dobu svého působení si stihnul zahrát na mnoha zásadních parties vedle největších jmen světového dnb. Takže ruky hore, přichází Kukurica!


LIXX (Beatz.sk, SignaII)

S elektronickou hudbou přišel poprvé do styku koncem devadesátých let a v roce 2000 ho definitivně pohltila energie drumandbassu. Je to skvělý party DJ, mistr scratchů, šéf velmi úspěšné trnavské drumandbassové noci Beatz, člen crew SIGNAII. Už několik let patří k absolutní slovenské špičce, s Kukuricou a vinyl bagem se už podíval do Polska, Rakouska i do Čech, vystupoval po boku takových jmen jako jsou Calyx, Teebee, Ed Rush, Matrix, Mathematics, Counterstrike a mnoho dalších.


CLIVE (Codered.sk)

S taneční hudbou se setkal nejprve v podobě rovných beatů, ale v roce 2002 pochopil, že rychlý zlomený beat je pro něj to pravé. Na přelomu let 2003/2004 se postavil za gramofony a začal se vypracovávat na jednoho z nejrespektovanějších slovenských DJů. Poznáte ho podle vytříbené selekce a přesných mixů. Kromě domácích mejdanů Phuture Of The Sound a Bass si zahrál na zásadních akcích jako Pohoda, Hodokvas, Trident, Blackrain, Dnb.sk @ Subclub, Beatz, kde sekundoval DJs Nookie, Craggz & Parallel Forces djs, Andy C, Calyx, Teebee, Futurebound a dalším.


X2UM (300H)

X2UM se poprvé postavil za gramofony v roce 2003 v mecce taneční hudby - Londýně. Po návratu na Slovensko pokračoval v tréninku a zanedlouho začal i vystupovat. Od té doby si zahrál jako support největších světových dnb DJů na největších slovenských akcích. V jeho sbírce - stejně jako v jeho setech - najdete klasické pecky i nejžhavější novinky. Svou tvrdou selekci ještě přikrmuje scratchováním, takže za sebou nechává jen vysmáté a totálně vyčerpané tanečníky :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016