PARTYINFO

 

HOUSE WARS

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Loutka, Diana D` Rouze (pol), Javas, Radan Mach, Martin Hloch, Duncan Grey

2nd stage - Louis Elio & Tommy Riu, Michal Pesina, Cuba6, Roman K
Popis:
vstup 99 czk, holky do 22:00 zdarma
 
 
Desáté vydání House Wars v 7.nebi
Pomalu se nám blíží desátý díly party House Wars, která je pilotní nocí klubu 7.nebe. Když jsme s touto nocí v roce 2005 začínali, netušili jsme, že bude mít takový ohlas a úspěch. 7 dílů party se uskutečnilo v klubu a 2 díly pod širým nebem na brněnské přehradě, party navštívilo za celou historii několik tisíc clubberů a zahrály na ní desítky DJů, včetně celé české DJské špičky.
 
Teď pro Vás připravujeme jubilejní díl, který se uskuteční 30.11.2007 v klubu 7.nebe za premiérové účasti opravdové legendy české house music a tou je DJ Loutka. Není nikdo povolanější, kdo by mohl zahrát ku příležitosti tohoto výročí. Druhou hvězdou této akce bude, také premiérově v 7. Nebi, přední polská DJka Diana D`Rouze, která Vám naservíruje to nejlepší, co se dá na sever od našich hranic slyšet. Na první stage také vystoupí brněnská legenda a účastník prvního dílu House Wars- DJ Javas, kterého dále doplní nestárnoucí Radan Mach, dále Martin Hloch a talentovaný Duncan Grey.



Druhá stage se ponese v jiném stylu, hrát se bude electro a minimal v podání populární dvojice Louis&Guga, neopakovatelný mix všech příchutí house předvede talentovaný Michal Pesina, sedět Vás jistě nenechá všem velmi dobře známý Cuba6 a ve skvělé formě se představí Roman K. Party bude okořeněna několika specialitkami, které si pro Vás necháváme jako překvapení. Cena vstupného na tuto party je pouhých 99 Kč a dívky mají do 22 hodin vstup zdarma.

Více informací na www.7nebe.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016